![]() |
Hangi Ünlüsünüz |
![]() |
![]() |
#1 |
x_KuMSaL_x
|
![]() Hangi Ünlüsünüzsiteye fotografınızı yükleyin ve o size en yakın benzeyen ünlüyü bulsun ve ileri devam ettikçe iki resim arasında geçiş yaparak benzerligi daha ii gösteriyor http://www ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hangi Ünlüsünüz |
![]() |
![]() |
#2 |
efobedo
|
![]() Cevap : Hangi Ünlüsünüzsağol ama yapamadım:sm_confused::sm_confused::sm_confused:: sm_confused:
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mate
|
![]() Cevap : Hangi ÜnlüsünüzBen denedim oldu gayet eğlenceli bir şey Sitede browse yazan yerden bilgisayarınızdan kendinize ait bir fotoğraf yükleyin ve face Recognition yere tıklayın ve bekleyin işte bu kadar :) teşekkürler kumsal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
x_KuMSaL_x
|
Cevap : Hangi ÜnlüsünüzAlıntı:
asıl ben teşekkürler ederim ben şimdi girdim bu konuyu yazmak için sen halletmişsin sağaolasın neyse arkadaşalr deneyim eğleneceksiniz allahaemanet olun byeee |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : Hangi Ünlüsünüz~~ Ben zaten yeterince ünlüyüm ne gereği var başkasına benzetilmeye başkası bana benzesin~~ :sm_cool: :sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
|