![]() |
Kısa Kısa |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Kısa KısaKISA KISA Kısa şiirler yazarım kısalan gecelerde, Okurken tükenmez çünkü korkarak çektiğim kısa nefes de ![]() ![]() ![]() Kısa boylu şu hayat Kısalan zaman da bazen sensizliği bazen seni kısaltıyor diyorum ve çekiyorum ciğerlerime seni ![]() ![]() ![]() Madem diyorum kısalıyor herşey hayatta ![]() Varsın diyorum kısalsın sigaram da ![]() ![]() ![]() Zaman geçtikçe büyüyor insan giysiler de kısalıyor büyümüş çocuklara ![]() Sonra bakıyorum uzadıkça saçlar kafalarda kısaltılıyor ![]() ![]() ![]() Madem diyorum kısalıyor herşey hayatta ![]() Varsın diyorum kısalsın tırnaklarım da ![]() ![]() ![]() Yağmur bile kısa yağıyor bu şehirde ![]() Islatıp geçiyor geceyi ![]() Gece biraz daha kısalıyor Sanki gece çekiyor Gecenin örttüğü binlerce hayat sabır çekiyor ![]() Madem diyorum kısalıyor herşey hayatta ![]() Varsın diyorum kısalsın uykularım da ![]() ![]() ![]() Uyuyamıyorum ve ezanlar okunuyor ![]() En uzun sabah ezanı bile kısa geliyor uzun minarelerde ne olur durun inançlarım boşluğa düşer kısalırsa minareler de ![]() ![]() ![]() Sibel Şimşek |
![]() |
![]() |
|