![]() |
Baba Bizim Niye Yazlığımız Yok... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() Baba Bizim Niye Yazlığımız Yok...-Baba bizim niye yazlığımız yok? -Oğlum bizim kışlığımız da yok ki -çok gerçekçisin baba -Baba bizim niye yazlığımız yok -Anana sor olum bişeyi de anandan iste -İstedim bu yaştan sonra benim için bu kadar fedakarlık yapamazmış -Ananın en azından elinden geliyo bak benim o şansım da yok hükmen mağlubüm yavrum ben -Baba bizim niye yazlığımız yok -Yazın güneş çok sıcak olur denizde ıslaktır beynimiz bronzlaşır hiç gerek yok bence -Hem ben de esmerim zaten babacan -Baba bizim niye yazlığımız yok -Oğlum biz yüzyıllar önce yerleşik hayata geçmişiz zaten yaylak kışlak yaşantı çok eskilerde kaldı -Ne varsa eskilerde var diyen sensin babacım -Kime çektin olum sen -Baba bizim niye yazlığımız yok -Valla baba bi yazlık alırsan içkiyi sigarayı bırakcam -Oğlum yazlık parasıyla beyaz işine gireriz sende rahat edersin bende rahat ederim -Bende ottan kurudan sıkılmıştım zaten iyi olurdu -Baba bizim niye yazlığımız yok -Büyüyünce senin olur inşallah evladım -olmazsa ben karı satmayı düşünüyom baba büyünce -idealist yavrum benim -Baba bizim niye yazlığımız yok -Magazin programları izle oğlum senin yaşayamayacaklarını canlandırıyolar adamın gözünde -vallamı baba -Valla ben nasıl bu yaşa kadar sabrettim sanıyosun -Baba bizim niye yazlığımız yok -Yazın oralar çok kalabalık oluyo evlat istanbulun keyfini çıkarsana sen -40 derece mi galata kulesi buharlaşıyo baba boğaz kuruyacak -Bende kurudum lan asgari ücretle azami çalışan benim köye gideriz haftaya ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
önder uçar
|
![]() -Baba bizim niye yazlığımız yok? -Oğlum bizim kışlığımız da yok ki -çok gerçekçisin baba harika bir cevap valla |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Baba Bizim Niye Yazlığımız Yok... |
![]() |
![]() |
#3 |
virüs
|
![]() Cevap : Baba Bizim Niye Yazlığımız Yok...-Baba bizim niye yazlığımız yok -Oğlum biz yüzyıllar önce yerleşik hayata geçmişiz zaten yaylak kışlak yaşantı çok eskilerde kaldı -Ne varsa eskilerde var diyen sensin babacım -Kime çektin olum sen :sm_smile::sm_smile::sm_smile:teşekkürler toprağım çok güzeldi |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Baba Bizim Niye Yazlığımız Yok... |
![]() |
![]() |
#4 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Baba Bizim Niye Yazlığımız Yok...-Baba bizim niye yazlığımız yok -Oğlum biz yüzyıllar önce yerleşik hayata geçmişiz zaten yaylak kışlak yaşantı çok eskilerde kaldı -Ne varsa eskilerde var diyen sensin babacım -Kime çektin olum sen süper teşekkürler çok komik
|