Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yansımalar

Yansımalar

Eski 10-25-2007   #1
Ergenekon

Yansımalar

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Yansımalar

Eski 10-25-2007   #2
puslu

Müsadenizle bir kaç eleştiri yapmak istiyorum:):sm_sleep:

mesela "alaimisema" yerine gökkuşağı,ebemkuşağı,alkım desek olmazmı?:Green_Colorz_PDT_10
adam niye af diliyor ? karnı açıkmış karısı yemek yapsın diyemi?:Green_Colorz_PDT_41
kayıklar arasında "kırmızı" neden favori maviye binsek batarmı?:Green_Colorz_PDT_38
gece yarısı "şimşek" çakarsa gibi fobilerimiz varsa neden bizi korkutuyorsunuz?:Green_Colorz_PDT_21
birde o adam derede ne bekliyor? orada bereket olsa zaten ağaçlar kurumazdı!:Green_Colorz_PDT_01

Güzel paylaşımdı teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-25-2007   #3
Ergenekon

çok güzel bir eleştiri, teşekkürlerr
alaimisema pek kullanılmıyor ondan onu seçtim, ama öz türkçesi sizin de yazdığınız gibi alkım, pek bilinmiyor, onu kullanmayı da düşünmüştüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2007   #4
puslu

Mümkünse sorularıma cevap alabilirmiyim?:Green_Colorz_PDT_26
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2007   #5
Ergenekon

[quote=puslu;153393]Müsadenizle bir kaç eleştiri yapmak istiyorum:):sm_sleep:

mesela "alaimisema" yerine gökkuşağı,ebemkuşağı,alkım desek olmazmı?:Green_Colorz_PDT_10 sebebini yazdım ama farklı bir açıdan cevaplayayım, aynı anlama gelen birden fazla kelime var hangisini yazsam diğerleriyazılsa olmaz mıydı diye bir soru çıkar,
adam niye af diliyor ? karnı açıkmış karısı yemek yapsın diyemi?:Green_Colorz_PDT_41 adamın orada yemek düşüncek hali yok, karısı adamı deniz kızıyla yakalamış onun için af diliyor, denizkızı nerde dersen o şanslı denize atlayıp kaçtı, evde yakalansaydı,banyoda içi su dolu küvete saklancaktı
kayıklar arasında "kırmızı" neden favori maviye binsek batarmı?:Green_Colorz_PDT_38 ondan değil,diğerleriyeni boyanmıştı, binenin şeyiboyanmasın diye kırmızı dendi, gidip diğerlerine hoppadak oturmasınlar diye
gece yarısı "şimşek" çakarsa gibi fobilerimiz varsa neden bizi korkutuyorsunuz?:Green_Colorz_PDT_21 bunun için özellikleözür dilerim
birde o adam derede ne bekliyor? orada bereket olsa zaten ağaçlar kurumazdı!:Green_Colorz_PDT_01 adamın elindeki olta değil, meşe sopası

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2007   #6
puslu

Ben yorum işini çok sevdim bundan sonra tüm konulara yorum yapacağım
sadece insanların sabrını ölçmek için:)

Gösterdiğiniz sabır için teşekkürler (sanki kpss sınavı)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2007   #7
Ergenekon

Alıntı:
puslu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben yorum işini çok sevdim bundan sonra tüm konulara yorum yapacağım
sadece insanların sabrını ölçmek için:)

Gösterdiğiniz sabır için teşekkürler (sanki kpss sınavı)
o kadar güzel eleştirilere uygun cevaplar olmadı ama teşekkür ederim beğendiğinize

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com