![]() |
Cevap : Yansımalar |
![]() |
![]() |
#2 |
puslu
|
![]() Cevap : YansımalarMüsadenizle bir kaç eleştiri yapmak istiyorum:):sm_sleep: mesela "alaimisema" yerine gökkuşağı,ebemkuşağı,alkım desek olmazmı?:Green_Colorz_PDT_10 adam niye af diliyor ? karnı açıkmış karısı yemek yapsın diyemi?:Green_Colorz_PDT_41 kayıklar arasında "kırmızı" neden favori maviye binsek batarmı?:Green_Colorz_PDT_38 gece yarısı "şimşek" çakarsa gibi fobilerimiz varsa neden bizi korkutuyorsunuz?:Green_Colorz_PDT_21 birde o adam derede ne bekliyor? orada bereket olsa zaten ağaçlar kurumazdı!:Green_Colorz_PDT_01 Güzel paylaşımdı teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Yansımalarçok güzel bir eleştiri, teşekkürlerr ![]() ![]() alaimisema pek kullanılmıyor ondan onu seçtim, ama öz türkçesi sizin de yazdığınız gibi alkım, pek bilinmiyor, onu kullanmayı da düşünmüştüm ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
puslu
|
![]() Cevap : YansımalarMümkünse sorularıma cevap alabilirmiyim?:Green_Colorz_PDT_26 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() Cevap : Yansımalar[quote=puslu;153393]Müsadenizle bir kaç eleştiri yapmak istiyorum:):sm_sleep: mesela "alaimisema" yerine gökkuşağı,ebemkuşağı,alkım desek olmazmı?:Green_Colorz_PDT_10 sebebini yazdım ama farklı bir açıdan cevaplayayım, aynı anlama gelen birden fazla kelime var hangisini yazsam diğerleriyazılsa olmaz mıydı diye bir soru çıkar, adam niye af diliyor ? karnı açıkmış karısı yemek yapsın diyemi?:Green_Colorz_PDT_41 adamın orada yemek düşüncek hali yok, karısı adamı deniz kızıyla yakalamış onun için af diliyor, denizkızı nerde dersen o şanslı denize atlayıp kaçtı, evde yakalansaydı,banyoda içi su dolu küvete saklancaktı kayıklar arasında "kırmızı" neden favori maviye binsek batarmı?:Green_Colorz_PDT_38 ondan değil,diğerleriyeni boyanmıştı, binenin şeyiboyanmasın diye kırmızı dendi, gidip diğerlerine hoppadak oturmasınlar diye gece yarısı "şimşek" çakarsa gibi fobilerimiz varsa neden bizi korkutuyorsunuz?:Green_Colorz_PDT_21 bunun için özellikleözür dilerim ![]() ![]() birde o adam derede ne bekliyor? orada bereket olsa zaten ağaçlar kurumazdı!:Green_Colorz_PDT_01 adamın elindeki olta değil, meşe sopası |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
puslu
|
![]() Cevap : YansımalarBen yorum işini çok sevdim bundan sonra tüm konulara yorum yapacağım ![]() sadece insanların sabrını ölçmek için:) Gösterdiğiniz sabır için teşekkürler (sanki kpss sınavı) |
![]() |
![]() |
|