Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlattı, canisi, ümraniye

Ümraniye Canisi Anlattı...

Eski 10-25-2007   #1
yosun_26

Ümraniye Canisi Anlattı...

Ümraniye'de Meltem Uyanır'a tecavüze yeltendiği ve eşi Necmettin Uyanır'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Suat Çelik, "Beni dövmüştü, intikamımı almak için evine girdim" dedi

Ümraniye'de Meltem Uyanır'a tecavüze yeltendiği ve eşi Necmettin Uyanır'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Suat Çelik'in eve girme amacının hırsızlık değil, intikam olduğu ortaya çıktı
Olay öncesinde uyuşturucu hap aldığı belirtilen Çelik'in "Beni dövmüştü, intikamımı almak için evine girdim Çocukları görünce öldürmekten vazgeçtim Ancak üzerime gelince öldürmek zorunda kaldım" dediği öğrenildiÜmraniye'de 19 Ekim günü sabaha karşı girdiği evde Meltem Uyanır'a tecavüze yeltendiği ve karşı koyan eşi Necmettin Uyanır'ı da silahla öldürdüğü öne sürülen Suat Çelik'in (28) Emniyet'teki işlemleri tamamlandı Gürpınar'da saklandığı barakada yakalanan çifte tabancalı Çelik, suçunu itiraf etti
Cinayetin eski bir husumete dayandığını söyleyen Çelik, yaşananları şöyle anlattı:

'Olay günü hap almıştım'
"Necmettin Uyanır'la aynı mahallede oturuyoruz Çok samimi değiliz ama tanışıyoruz Kısa bir süre önce aramızda basit bir konu yüzünden tartışma çıktı Yol kenarında arkadaşlarla konuşurken 'Burada oturma' deyip bana bağırdı Tartışma büyüyünce çıkan kavgada herkesin içinde beni dövdü O günden sonra ona karşı kin gütmeye başladım Olay günü hap almıştım Onların evinin önünden geçerken kavga anları gözümün önüne geldi Birden sinirlendim Necmettin'den intikamımı almaya karar verdim Yakında bulunan inşaattan bir kalas alıp penceresine dayadım Balkondan içeri eve girdim Niyetim Necmettin'i cezalandırmaktı Birden eşi ve çocuklarıyla karşılaştım

'Kazağımla yüzümü gizledim'
Çocukları görünce vazgeçtim Beni tanımamaları için şapkamı gözlerimin üzerine eğip kazağımla yüzümü gizledim Silah zoruyla Meltem Uyanır'a eşini sandalyeye bağlamasını söyledim Necmettin'i bağladıktan sonra çocukları ve Meltem'i odaya sokmaya çalıştım Kargaşada ellerini çözüp kurtulan Necmettin, üzerime saldırdı Ben de onu ailesinin gözü önünde öldürmek zorunda kaldım Sonra onun tabancasını da alıp kaçtım Tam hatırlayamıyorum ama hırsızlık görüntüsü vermek için birkaç parça değerli eşya alıp kaçtım Meltem Uyanır'a tecavüze yeltenmedim Yaptıklarımdan dolayı çok pişmanım"
Mahkemeye sevk edilen Suat Çelik, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com