![]() |
Soğuk Espriler |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Soğuk Esprilerßazıları daha önceden yazıLmış oLaßiLiır şimdiden özür diLerim ******************************************** -Ne yapıyorsun? -Telefonla konuşuyorum ![]() -Aaa! Sizin telefon konuşuyor mu? -Saç malanmaz , taranır … -Seven unutmaz dostum, eight unutur… -Mozomlar ikiye ayrılır: kibarmozomlar, kromozomlar… -Yaşınız kaç? -Bilmem her yıl değişiyor … -Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş! -İyi iyi, dinlensinler; zaten çok yorulmuşlardı… -Yumurtanı sahanda mı yersin, deplasmanda mı… -Gözlüklerin numaralı mı? -Hayır, kale arkası… -Bir fil elektrik direğinden yükseğe zıplayabilir mi? -Elektrik direği zıplayamaz ki! -Kedinin tırmalamadığı köpek ne dermiş? -Hiçbir şey, köpekler konuşamaz ki! -Doktor: “Astımlı mısınız?” -Hasta : ”Hayır buralıyız ![]() -Elmanın teki neden diskoya gitmiş? -Kurtlarını dökmek için ![]() -Nasrettin Hoca neden eşeğe ters biner? -Dikiz aynası olmadığı için ![]() -İnsanlar üçe ayrılır: -Sayı saymayı bilenler, sayı saymayı bilmeyenler ![]() -Tenyalar bağırsakta yaşar, bağırmasak da ![]() -Adamın teki topalmış, karısı da oynamış ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() Arkadaşlar telefonlar dinleniyormuş! -İyi iyi, dinlensinler; zaten çok yorulmuşlardı… güzelmiş
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
brave83
|
![]() -Seven unutmaz dostum, eight unutur…:img-russian_roulett emeğine sağlık:img-ok: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
virüs
|
![]() Yumurtanı sahanda mı yersin, deplasmanda mı… :))))))))) en çok bunu beğendim teşekkürler rahatsız ![]() |
![]() |
![]() |
|