10-20-2007
|
|
yosun_26
|
İstanbul'da Kabus Gecesi...
İstanbul Ümraniye’de kimliği henüz tespit edilemeyen bir hırsız, girdiği evin sahibini boğuşma sırasında tabancayla vurarak öldürdü Değerli eşyaları alıp kaçan hırsız, ev sahibinin eşine 2 çocuğunun gözü önünde tecavüze de kalkıştı
Kimliği henüz belirlenemeyen bir hırsız, dün saat 06 30 sıralarında, Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki apartmanın birinci katında bulunan daireye balkondan girdi Ustabaşı Necmettin U (34) ile eşi M U (23) o sırada uyuyordu Gürültülere uyanan Necmettin U , hırsızın zorladığı balkon kapısına dayanarak içeri girmesini engellemeye çalıştı Kazağının balıkçı yakasını burnuna kadar çekerek yüzünü gizleyen hırsızın omuz darbesi ile kapı açıldı ve Necmettin U yatağın üzerine düştü
ZATEN SABIKALIYIM
1 70 boylarında ve kısa saçlı hırsız, tabancasını çifte doğrultarak "İsmail Kara’yı arıyorum" dedi Hırsız, bu isimde birini tanımadıklarını söyleyen karı-kocaya "Değerli neyiniz varsa söyleyin Zaten sabıkalıyım Birkaç ay yatar çıkarım Öldürtmeyin kendinizi" diyerek tehditlerini sürdürdü Boynuna silah dayadığı M U ’ya eşarpları ile kocasının el ve ayaklarını bağlatan hırsız, daha sonra genç kadını bir ay önce dünyaya getirdiği E ile 4 yaşındaki kızı H ’nin odalarına ***ürdü Bu arada yatak odasında bulunan iki cep telefonu, fotoğraf makinesi ve video kamerayı da alan hırsız, çocuklarının gözleri önünde M U ’nun üzerine atıldı
TABANCAYI KAPTIRDI
El ve ayaklarındaki bağı çözen Necmettin U , yatak odasındaki bulundurma ruhsatlı tabancasını alarak hırsıza müdahale etti M U da bebeğinin beşik demiri ile hırsızın kafasına vurdu Ancak hırsız elinden tabancasını aldığı Necmettin U ’ya bir el ateş etti Necmettin U , karın boşluğuna isabet eden tek kurşunla düştüğü yerde can verdi Hırsız, eve girdiği balkondan kaçtı
SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Sinir krizi geçiren M U komşularından yardım istedi Evde detaylı parmak izi araştırması yapan polis, hırsızın M U ’nun geceliğine bulaşan kanından örnek de aldı Polis evde yaptığı incelemede hırsızın yanına aldığı cep telefonlarını boğuşma sırasında düşürdüğünü belirledi Bir yakını da Necmettin U ’nun evde bulunan 35 bin YTL birikiminin ise ne olduğunu henüz öğrenemediklerin söyledi M U , polise ifade verirken sürekli ağladı
BENİ ÖPMEYE ÇALIŞTI
Hırsızın üzerine "çullanıp" tecavüze yeltendiğini söyleyen M U , şunları anlattı: "Silahla tehdit edince Necmettin’in elini ve ayaklarını eşarpla bağladım Ama bilerek sıkı şekilde bağlamadım Beni sürükleyerek bebeğimin yattığı odaya ***ürdü Odaya gittiğimizde beni yere yatırıp öpmeye çalıştı Bu sırada Necmettin elindeki bağları çözüp tabanca ile bulunduğumuz yere gelerek müdahale etti Bende bu sırada E ’nin beşik demiri ile başına vurdum Ancak boğuşma sırasında kocamın elindeki tabancayı da alarak ateş etti Necmettin yere yığılınca merdivene çıkıp yardım istedim "
Kalas dayayıp balkona çıktı
Dehşet gecesini yaşatan hırsız, birinci kattaki daireye, yandaki barakanın çatısına çıkıp, balkona bir kalas dayayarak girdi Tecavüze kalkıştığı M U ’nun gözü önünde, eşi Necmettin U’nun elinden aldığı tabancayla kurşunlayıp öldüren saldırgan, yine aynı yerden atlayıp kaçtı
|
|
|