67 Çocuğu Var Hedefi 100 Çocuk |
|
|
#1 |
|
Ergenekon
|
67 Çocuğu Var Hedefi 100 Çocuk![]() ![]() ![]() Hedefi 100 çocuk 8 ayrı kadından toplam 67 çocuğu olan İsrailli çiftçi Shahadeh Abu Arar, 9 kez dünya evine girmek istiyor 58 yaşındaki adam, "9 kadınla evlenmek istiyorum, çünkü hedefim 2015 yılına kadar 100 çocuk sahibi olabilmek" dedi Hedefine ulaşacağını söyleyen İsrailli adam, 20 çocuk ve 4 eşiyle aynı çatı altında yaşadığını, diğerlerinin ise köy dışında olduğunu belirtti
|
|
|
|
#2 |
|
alper1482
|
Yuh diyorumda başka bişey demiyorum Ne yapıcan 100 olunca madalyamı vericekler Nasıl bi anlayıs bu anlayamadım yani![]() Paylasım için teşekkürler!!! |
|
|
|
#4 |
|
burak97
|
e yuh yani bazıları 3 çocuk yapmaktan aciz bunlar hedefimiz 100 çocuk diyorlar yuh yani
|
#5 |
|
pesimistt
|
İNSANLARIN yapabiLecekLeri kadar deiL bakabiLecekLeri kadar çokcuk yapmaLarı qerekir ![]() bu aiLe pLanLamasnda böLedr![]() ama miLLet ne anLıo böLe şeLerden yaa![]() ![]()
|
|
#6 |
|
m_r_b
|
sonuna kadar katılıorum sana pesimist ![]() onları dünyaya getirmek kadar bakmakta önemli hatta daha önemli yazık diil mi o kadar çocuğa hayır 100 çocuk istemedeki amacı ne onuda anlamadım
|