![]() |
Suskunluğun Sevindiriyor Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
ezeLmc
|
![]() Suskunluğun Sevindiriyor BeniSuskunluğun sevindiriyor beni, çünkü uzakta gibi görünüyorsun, ve işitiyorsun beni uzaklardan, ulaşmasa da sesim sana ![]() Görünüş o ki, gözlerin uçmuş gitmiş uzaklara, ve kapalı ağzın bir öpüş gördü sanki ![]() Tam da her şey ruhum tarafından izlenmişken, çıkıyorsun ortaya o bütünden, ruhumdan benim ![]() Kış uykusundaki bir kelebek gibi benziyorsun ruhuma, ve hatırlatıyorsun bana melankoli sözcüğünü ![]() Suskunluğun sevindiriyor beni, uzakta gibi göründüğünde ![]() Ve şikayet ettiğin şey, üveyen bir kelebek ![]() Ve işitiyorsun beni uzaklardan, ulaşmasa da sesim sana ![]() Öyleyse bırak susayım suskunluğunla senin ![]() Öyleyse bırak seninle konuşayım suskunluğunla senin, bir lamba gibi aydınlık, bir yüzük gibi gösterişsiz ![]() Suskunluğu ve yıldızlarıyla gece gibisin ![]() Yıldızdan doğmuş suskunluğun, öyle uzak ve sade ![]() Suskunluğun sevindiriyor beni, uzakta gibi göründüğünde, Bir sözcük, bir gülümseme yeter ![]() O zaman mutluyum, mutlu, çünkü gerçek değil bu ![]() |
![]() |
![]() |
|