|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aldınız, için, intikam, kişıden, niyetlendiniz, sevdiniz, yaparsınız, yara |
Sevdiniz Bir Kişıden Bir Yara Aldınız İntikam İçin Niyetlendiniz Ne Yaparsınız?. |
|
|
#1 |
|
ışıl27
|
Sevdiniz Bir Kişıden Bir Yara Aldınız İntikam İçin Niyetlendiniz Ne Yaparsınız?.sewdiğiniz bir kişiden bir yara aldınız ![]() sızın duygularınızla oynandı![]() bır ıntıkam almak ıstıyorsunuz![]() ![]() dusunmeye başladınız ne yaparsınız?
|
#2 |
|
suskun
|
İntikam duygusu güzel birşey değil fakat öyle bir şey olduğunu farzetsek,ondan intikamım,onu umursamamak olurdu! ![]() ![]() ![]() sevilen kişinin cezalandırmanın en iyi yolu onu unuttuğunu hissettirmektir!ben de hernekadar içim acısada bunu yyapardım!![]() ![]()
|
#4 |
|
angelesdream
|
suskun benim yerimede gerekli açıklamayı yapmış aslında ve denenmiş bir yöntemdir![]() inan çok etkili sevgili ışılcım :sm_wink:
|
|
|
|
#6 |
|
bukettt
|
ya umursamazdım birini takmamk bence o kişiye çok koyar ![]() o yokmuş gibi davranmak
|
|
|
|
#7 |
|
alper1482
|
Her nekadar Suskun' un dediği gibi intikam iyi bir duygu olmasada En geçerli yöntem UnUtMaK ve bunu onada hissettirmek ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
m_r_b
|
yüzüne bile bakmazdım gayet mutlu sanki o hayatımda hiç olmamış herşey eskisi gibiymiş gibi yapardım
|