![]() |
Yüreğimi Seni Yutan Karanlığa Bıraktım! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Yüreğimi Seni Yutan Karanlığa Bıraktım!![]() Gecenin zifiri karanlığından kara çalındı gözlerime Oysa ben aydınlık bakardım senden yana Şimde gecem gündüzüm kalmadı ![]() ![]() ![]() Soğuk bir odayı bile ısıtırdı nefesin,ki nefesimle karıştığı an yangın çıkardı içimde ![]() Ellerimde birikmiş küllerden ibaretsin artık ömrümde ![]() ![]() ![]() Üflesem donarsın, Bıraksam uçarsın, Sen yanılgılarımın tam ortasındasın ![]() ![]() ![]() Yarım kalmışlık böyle bi'şey demek ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gidene yas tutmak siyah giymek değil,karanlığın ta kendisiymiş ![]() ![]() ![]() Yalnızlığa dair kırık dökük mısralarım dışında,dairliğim kalmadı hayata ![]() Tat yok,koku yok,haz yok ![]() ![]() ![]() Yıpratırken bu aciz yüreğimi,hâlâ gözlerinde ufak bir ışık görme niyetindeyim ![]() Açsaydın, Görecektin belki ![]() ![]() ![]() Sonsuz bekleyiş, Sonsuz acılar üretmiş Geriye kalan sadece geceymiş ![]() ![]() ![]() Yolun başında da geceydi buralar,sonunda da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Simsiyah bir geceydi ![]() ![]() ![]() Gece bakışların ![]() ![]() ![]() Yüreğimi seni yutan karanlığa bıraktım ![]() ![]() ![]() (alıntı)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Berna
|
![]() emeğine sağlık suskun teşkkrler
|