![]() |
Televizyon Kanallarının Mevlana Ayıbı... |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Televizyon Kanallarının Mevlana Ayıbı...Televizyon kanallarının Mevlana ayıbı ![]() ![]() ![]() (01 Ekim 2007 - Mevlana'nın 800 ![]() Mevlana'nın 800 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orkestra Mevlana için özel olarak bestelenen senfoniyi çalarken, Konya semaları eşsiz bir havai fişek gösterisine sahne oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer kanallar ise bu eşsiz geceye pek rağbet etmediler; FOX dışında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünün ki UNESCO bu yılı "Mevlana Yılı" ilan etmiş ![]() ![]() ![]() Düşünün ki Türkiye'nin dört bir yanındaki Mevlevihanelerle ülke genelinde bir anma düzenlenmiş ![]() ![]() ![]() Düşünün ki TRT bu anma törenlerini canlı yayınla bütün kanallara sunmuş ![]() ![]() ![]() Düşünün ki Murdoch'un kanalı Fox bile bunu canlı yayınlamış ![]() ![]() ![]() Ama bizim ulusal kanallarımız anlı şanlı programlarını 5 dakikalığına bile kesip, bu muhteşem geceye bağlanmamış ![]() ![]() ![]() Bu ayıp da onlara yeter ![]() ![]() ![]() Gerçi niye bağlansınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa Bülent Ersoy'un canlı yayında bir kadın yarışmacının göğsünü mıncıklaması reytingi zirveye vurdurur ![]() ![]() ![]() Reklam arasında rastladığım Popstar Alaturka'daki bu sahneye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa kızcağız daha elemelerde açıklamış; -"Benim aile hayatıma ters, dekolte giymem" diye ![]() ![]() ![]() Ama Armağan Çağlayan'a da dekolte giyilmemesi ters ![]() ![]() ![]() O yüzden belden aşağı vurup tahrik ediyor; -"Göğüsleri çirkin o yüzden dekolte giyiniyor" diye ![]() ![]() ![]() Olaya Bülent Hanım el koyuyor ![]() ![]() ![]() -"Ayol dur ben bir bakayım" deyip, kızı canlı yayında rezil ediyor ![]() Yanına çağırıyor, önce şöyle eliyle bir yokluyor, ardından öne doğru eğdirip, elbisenin içine göğüslerine bakıyor ![]() ![]() ![]() Sonra da bilirkişi olarak kararını açıklıyor; -"Göğüsleri gayet iyi, dekolte giyebilir" Bu sahneyi gördükten sonra ![]() ![]() ![]() "İyi ki Mevlana'yı anma törenlerini canlı vermeye kalkmamışlar" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hacer ALKAN |
![]() |
![]() |
|