![]() |
Sevgiliye Jaguar |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Sevgiliye Jaguar![]() ![]() ’Faiz haram’ diye Yimpaş’a para topladı, sevgilisine Jaguar aldı Yimpaş’ın patronu Dursun Uyar’ın İsviçre’deki sağ kolu Dieter Kraus’un, faizsiz sistemde yüksek kár vaadi ile Avrupalı Türklerden toplanan 900 bin İsviçre Frangı’nı kendi hesabına ve şirketlerine aktardığı ortaya çıktı ![]() Kraus’un, sevgilisine aldığı 130 bin İsviçre Frangı değerindeki Jaguar marka otonun leasing taksitlerini yönetim kurulu üyesi olduğu Yimpaş Group’a ödettiği de öğrenildi ![]() YİMPAŞ’ın patronu Dursun Uyar ile aralarında Dieter Kraus’un da bulunduğu Yimpaş Group AG’nin yönetim kurulu üyeleri hakkında "Kara para aklamak ve çete halinde nitelikli dolandırıcılık yapmak" suçlamasıyla dava açan İsviçre Federal Savcılığı, toplanan paraların nerelere harcandığını belirlemeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() UYAR, UYARILARI DİNLEMEDİ: Almanya’da holding mağdurları tarafından kurulan Avrupa Türkleri Dayanışma Derneği’nin avukatı Ünal Taşhan, Dieter Kraus’la ilgili belgelerin İsviçre Federal Savcılığı tarafından hazırlanan ve 50 klasörden oluşan soruşturma dosyasında yer aldığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Yimpaş asla alış-veriş etmediğim ve etmeyeceğim bir mağazadır bir kaç defa mecburiyetten giittim inanın malların çoğu bozuktu |
![]() |
![]() |
|