![]() |
Dünyanın En Hızlı Kravat Bağlayan Adamı |
![]() |
![]() |
#1 |
ERen
|
![]() Dünyanın En Hızlı Kravat Bağlayan AdamıGiresunlu kravat satıcısı Sebahattin Kara (42), kravat bağlamada 1 saniye 15 salise olan kendi rekorunu kırarak 45 salisede kravat bağlayabildiğini öne sürerek, Guınness Rekorlar kitabına adını yazdırmak istiyor ![]() Kara, Edirne'de bir kravat imalathanesinde çalıştığını ve dünyanın en hızlı kravat bağlayan kişisi olduğunu iddia etti ![]() Bu becerisini kanıtlamak için geçen yıl Guinness Türkiye Fahri Temsilcisi İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar Guinness Rekorlar Kitabı'na ''en hızlı kravat bağlayan kişi'' olarak adını yazdıran kimsenin olmadığını dile getiren Kara, şöyle devam etti: ''Kravat bağlamayı ilk öğrendiğimde 5 saniye 2 salisede bağlıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -''MİLLETVEKİLLERİMİZİN KRAVATLARINI BAĞLAMAK İSTİYORUM''- Bağladığı kravatların bir hareketle çözülebildiğini ve takan kişinin boğulma riskinin bulunmadığını belirten Kara, ''TBMM'de zaman zaman kavgalar yaşandığını biliyoruz ![]() ![]() Kara, bazı ünlü kravat firmalarından reklam teklifleri aldığını, bu teklifleri ilerleyen günlerde değerlendirmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi ![]() |
![]() |
![]() |
|