![]() |
Film Tavsiye Edelim |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
![]() Film Tavsiye EdelimBu bölümde tekrar tekrar izlemekten sıkılmadığımız filmlerin isimlerini yazalım :sm_wink: İlk ben başlayayım; Türk yapımı: Babam ve oğlum Yabancı : Er Ryan'ı Kurtarmak Akıl Oyunları Cesur Yürek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() kelebek etkisi II (Butterfly Effect II)
![]() |
![]() |
Cevap : Film Tavsiye Edelim |
![]() |
![]() |
#8 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Film Tavsiye Edelimeskilerden bir film önermek istiyorum BÜYÜK BALIK bi de ARI FİLMİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
efobedo
|
![]() Cevap : Film Tavsiye Edelimbi kere mate bu konuyu açtığın için tşk ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
_b£b!sh_g!rL_
|
![]() Cevap : Film Tavsiye EdelimsindreLLaman qerçek hayattan aLınma bi fiLm bi boksörün hayatı başroLünde akıL oyunLarından tanıyıcaınız russeL crow oynuor süper bi fiLm öneririm isLein bnce (= |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Film Tavsiye Edelimmutluluk ![]() hala etkisindeyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Film Tavsiye Edelimmahsun kırmızıgülün filmi beyaz melek kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle gençlerin izlemesi çok faydalı diye düşünüyorum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
1die
|
![]() Cevap : Film Tavsiye EdelimTürk yapımı: tatar ramazan Yabancı : ıp man
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Film Tavsiye EdelimBen Efsaneyim, Wanted, Çöküş ve Ölü Ozanlar Derneği harika filmler bence ![]() ![]() ![]()
![]() |
|