![]() |
Sen YoksanBen Yokum,Sen Yoksan Hayat Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Sen YoksanBen Yokum,Sen Yoksan Hayat YokSensiz aldığım nefesin yüreğime yetmediğini bilmeni isterdim ![]() ![]() Bilmedin ![]() Ben de söylemedim ![]() Söylemekten çok yaşatmak istedim bunları sana ![]() Sana bakarken yüreğimin nasıl sıkıştığını, nasıl çocukça bir heyecanla çarptığını, sana her dokunuşumun ilk dokunuş olduğunu, her gülüşünün bir damla huzur, her bakışının binlerce mutluluk olduğunu söylemeden gör isterdim ![]() ![]() Bilmedin ![]() Ben de söylemedim ![]() Herkesin bildiği, gördüğü, anladığı kadar anla istedim hayatımdaki anlamını ![]() ![]() ![]() ![]() Söylemedim diye mi gittin? Artık bir anlamı var mı bunları bilmemin? Bir şeylerin anlamı var mı artık? Yok… Sen yoksan ben yokum ![]() Sen yoksan hayat yok ![]() NHR 20/09/07 (Sen yoksan ben yokum, sen yoksan hayat yok dizesi Hikmet Yakışır'ın Gece Sensiz şiirinden alıntıdır) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Sana bakarken yüreğimin nasıl sıkıştığını, nasıl çocukça bir heyecanla çarptığını, sana her dokunuşumun ilk dokunuş olduğunu, her gülüşünün bir damla huzur, her bakışının binlerce mutluluk olduğunu söylemeden gör isterdim ![]() ![]() Bu satırlar çok anlamlı teşekkürler |
![]() |
![]() |
|