![]() |
Ben Sadece Hayal Ettim |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Ben Sadece Hayal Ettim![]() Hayal Ettim Gözlerini görmedim henüz İnsan gözlerini görmeden nasıl sevdalanır böyle ? Düşledim seni sadece, Hayal ettim Hayal ettim Bir kumsalımız olmuş, Gece elele yürümüşüz ıslak kumlarda, Sen bana, ben sana Kumsal bize dokunmuş, Denize bakmışız birlikte, Yıldız seçmişiz gökyüzünden kendimize Tenini koklamadım henüz İnsan tenini koklamadan nasıl sevdalanır böyle ? Düşledim seni sadece, Hayal ettim Hayal ettim Bir bahçemiz olmuş Sen balığın yanına roka toplarken, Ben çiçekler toplamışım, Beyaz örtülü yemek masamıza Karnımız aç, doymamışız bir balıkla Doymamışız birbirimize Sana dokunamadım henüz İnsan dokunmadan nasıl sevdalanır böyle ? Düşledim seni sadece, Hayal ettim Hayal ettim Seni sadece Ve sevdalandım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Hayal ettiğimiz anlar çok güzel aslında en yıkıcı en kötü şey çünkü hiç gerçeğe değil hep hayallere sevdalanıyor insan değil mi ergenekon? İnsanlara ait kötü bir özellik her zaman gerçeği ve salt olabilirlikleri görebilsek keşke ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
bukettt
|
![]() Alıntı:
görsen nolcakki sevince görmemelizten gelinmio mu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
mate
|
![]() Alıntı:
Dedigimi anlamışsın aslında canım, benim kastım görmek değil neyi hayal ediyorsa onu koyuyor karşısındakinin yerine insan Eğer Saygı güven istiyorsa hep yalansız düzgün biri zannediyor Eğer acılı aşkları seviyorsa hep aldatıkdığını yanıltıldığını düşünüyor ve nihayetinde inandığını seviyor insanoğlu, sevdiğine inanmıyor ![]() ![]() ![]() Böylece sonuç belli hep hüsran ![]() ![]() ![]() Aslında çok kötü ama hepimiz yapıyoruz işte şiirdede gayet güzel anlatılmış ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Şiirin konusu güzel, mate sende haklısın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |