Kaleci Gol Yedikten Sonra Konuşmaları |
|
|
#1 |
|
J_TERRY
|
Kaleci Gol Yedikten Sonra KonuşmalarıMesaj: #1 Bir kalecinin gol yedikten sonraki düşünceleri :) - Acaba yanlış yerde mi oynuyorum - Aslında yemezdim de ![]() ![]() ![]() - Bir top gördüm sanki - Yedim, pisman degilim, yine olsa yine yerim ![]() - Golü yedim ama önce bi sor niye yedim - 6 tane yedim ama bi düzine de yiyebilirdim - acaba bıraksam auta gider miydi - Keşke atlamasaydım, zaten gol oldu ![]() ![]() Penaltı hadisesi esnasında kaleci iç sesleri ![]() ![]() ![]() -olum hasan ![]() atarsan yemin ederim konuşmam bi daha-ne çileli başım var be ![]() ![]() Defans adamı düşürür penaltı olur,golü bizyeriz kötü oluruz ![]() ![]() yok yok bırakıyorum ben bu mesleği lokanta açıcam-At evladım at ![]() ![]() hay maşallah tay gibi çocuk![]() ![]() bende gençken böyleydim-bende kafa yok ki ![]() ![]() Politika kim ben kim?![]() ![]() Şimdi sağa yatsam sağcısola yatsam solcu diyecekler ![]() ![]() İyisi mi şaşırmış gibi yapıp hareketsizkalayım ![]() ![]() O zaman liberal derler-Yediğim bu golü şu an hakkaride askerlik yapmakta olan kankam denize armağan ediyorum
|