![]() |
Mevsimlerden sonbahar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Mevsimlerden sonbahar..![]() Mevsim yine sonbahar,buğulu bir camın ardında gözleri cam kadar buğulu bir kız çocuğu Gözünde yaşlar Hafızasında tazeliğini yitirmemiş hatıralarla Elemleri bir bir sıralamakta Vaktin pek de önemi yok Saatler sensizliği Yağan yağmur çaresizliği çoğaltmakta Hüznün,yakarışların adresi de yok bu gece Gözyaşı yağmura,sitemler boşluğa yapışıyor Son gücümle ben sana dair kalıntılara tutunmak istiyorum Sadece istemekle kalıyorum… Güçlü olmak istedikçe insanın güçsüzlüğü artar mı hiç? Hani Haykırmak isteyip de düğüm düğüm olur ya yüreğin Binlerce feryadı bir “offf “ a sığdırırsın ya insan Ben seni sığdıramadığım derin duygularda aramaktayım Tam buldum diyip sarılırken Ellerimden kayıp gidişini izleyen yine ben oluyorum Bugün mevsim sonbahar,küçük bir kız çocuğu nedensiz bir bitişe ağlar… Dört mevsim içinde en hüzünlüsüdür sonbahar,kız çocukları hep bu mevsimde ağlar Sana gelen yollar hep çıkmaz sokakları içinde barındırırdı sevgili Sen de bu kadar kaybolmuşluğum da bundan ![]() ![]() Gülüşlerin Islık çalışın Ruhum diyişin Şarkı gibi kulaklarımda çınlar durur Adı üstünde aşk bu insanı en güçsüz anında “sen” dolu yüreğinden vurur Bugün mevsim sonbahar Küçük biz kız çocuğu cam kenarında Acaba o gelir mi gelmez mi diye Papatya yaprağı misali gözyaşlarını sayar durur ![]() ![]() Damla damla tükenmeden Yüreğimdeki suretini,ruhumdaki seni kaybetmeden Ne olur…Gel… ![]() ![]() Lal olmuş düşlerimle Sebebi sen olan ağlamalarımla Kendine bile itiraf edemediğim korkularımla Cümlelere sığdırabildiğim itiraflarımla bir başıma bırakma beni Hesapsız sorgusuz açtım yüreğimi bekleyişlerdeyim… Sana elveda demiştim ya ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() :sm_sigh: :sm_sigh: :sm_sigh: :sm_sigh: :sm_cry: :sm_cry: :sm_cry: :sm_cry: ama bu gerçekten çok güzel teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukettt
|
![]() ya ben neden bilmiyorum ama asıgım son bahara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|