![]() |
"Seni Seviyorum" Diyebilmek.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
"Seni Seviyorum" Diyebilmek..SEVİYORUM DEMEK İÇİN GEÇ KALMAYIN
"Seni seviyorum" diyebilmek ![]() ![]() ![]() 15 yıl kadar önceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayır" dedim, yumuşakça ![]() "Yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapıdan çıkıp gitmek üzereyken arkasından bağırdım: "Tanrı'yı bulabileceğini düşünmüyorum ![]() ![]() Tommy omzunu silkip yürüdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Birkaç haftalık ömrüm kalmış hocam" dedi ![]() "Sana bir şey sorabilir miyim?" dedim ![]() "Tabii," dedi ![]() ![]() ![]() "Sadece 24 yaşında olmak ve ölmekte olduğunu bilmek nasıl bir şey?" "Daha kötüsü olabilirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra niye geldiğini anlattı: "Okulun son günü sana Tanrı'yı bulup bulamayacağımı sormuş, 'Hayır' yanıtı alınca şaşırmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlu yanına geldiğinde babası gazete okuyormuş ![]() "Baba seninle konuşmam lazım" demiş, Tommy ![]() "Peki konuş oğlum ![]() "Yani çok önemli bir şey ![]() ![]() ![]() Babası gazeteyi 10 santim indirmiş o zaman aşağı: "Neymiş o bakalım?" "Baba, seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Tommy gülümsedi, arkasını anlatırken ![]() ![]() ![]() ![]() Sabaha kadar konuşmuşlar ![]() ![]() "Annem ve kardeşimle daha kolay oldu" diye devam etti Tommy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Tommy" dedim, "Sandığından çok önemli şeyler söylüyorsun, tüm insanlığa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün tespit ettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümünden önce son bir defa konuşmuştuk ![]() ![]() ![]() "Anlıyorum Tommy!" "Benim yerime onlara sen anlatır mısın hocam? Sen anlatır mısın? Herkese, bütün dünyaya benim için anlatır mısın?" "Anlatırım Tommy" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlara "Seni seviyorum" demek için, ölümü beklemenize gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() İnsanoğlunun birçoğununda mevcuttur bu erteleme hissiyati ![]() ![]() ![]() Günümüzde olumlu düşünmek de zor bir zanaat haline geldi ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güzel ve anlamlı paylaşımınızdan dolayı teşekkürler Sevgili Angelesdream ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() Burada olmaktan mutluluk ve büyük bir memnunluk duyuyorum,sizlerdende bu güzel sözleri duymak beni ayrıca çok sevindiriyor ![]() ![]() böyle güzel bir platformu kurup gerekli saygı ve sevgi çerçeveleri içerisinde gün geçtikçe burayı daha da büyüttüğünüz için asıl ben size sonsuz teşekkürlerimi sunarım ![]() |
![]() |
![]() |
|