![]() |
Sevgili Rahatsız'a:YAŞAMIN KARŞI KIYISI |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Sevgili Rahatsız'a:YAŞAMIN KARŞI KIYISIYaşamın karşı kıyısı Yaşamın karşı kıyısında oturup orayı bir manzara gibi seyretmeye koyuldum ![]() ![]() Düşünüyorum da sen aslında gereğinden fazla hayatıma müdahil olmaya başladın seni bu masadan kaldırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() Sen öyle bir şeysin ki boş insanlar senin içinden geçerken geldikleri gibi giderler ![]() Aynen saygı değer Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Sürekli seni düşünüp duruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() Tamam birazda senin huyunda olacağım buna da mecburum ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() Ben bunlardan bıktım artık neden hep ben başkalarının yerine de düşünmek zorunda kalıyorum neden?Neden o adam hırsızlık yapmaması gerekirken bunu düşünmeden yapıyor ve neden ben onun bunu aslında niçin yaptığını düşünmek için yoruluyorum bunda hiçbir kazancım olmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Aslında bu düşünceler bu konuşmalar bu yazışmalar hep ilerde karşılaşacağım ![]() ![]() Edersin diyorum bende içimden hafiften bir tebessüm halinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ASLINDA HERŞEY VE HER DÜŞÜNCE SENİNLE BİRLİKTE O HAYAL ETTİĞİM GÜNLERİ YAŞAMAK İÇİN!!!! Soda+limon+tuz Evet yine öğlen olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() İçimden geldi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :S Ne demeliyim yada ne yazmalıyım :S Kafam zaten dumanlı birde üstüne bu yazı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|