![]() |
Ölmeden Hemen Önce |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Ölmeden Hemen ÖnceKanserden Ölen bir kadının ölmeden hemen önce yazdıkları ![]() ![]() ![]() Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer; Hastayken yatağa girer dinlenirdim ![]() ![]() Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım ![]() Daha az konuşur ama daha çok dinlerdim ![]() Yerler kirlense,masa örtülerim lekelense daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim ![]() Oturma odasında TV seyrederken mısır yemek ve şömineyi yakmak isteyene engel olmaz, yerler leke olacak diye korkmazdım ![]() Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım ![]() Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım ![]() Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum ![]() Saçım bozulmasın diye arabanın camının açılmasına engel olmazdım ![]() TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim ![]() Ömür boyu garantisi olan bir şeyi asla satın almazdım ![]() Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir mucize ![]() ![]() Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim ![]() ![]() ![]() ![]() Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Bunları yazdıktan kısa bir süre sonra öldü ![]() ![]() ![]() alıntıdır
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|