Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arasından, ellerinden, kayıyorumfark, parmaklarının

Ellerinden,Parmaklarının Arasından Kayıyorum.Fark Et Artık!

Eski 09-26-2007   #1
angelesdream

Ellerinden,Parmaklarının Arasından Kayıyorum.Fark Et Artık!

Ellerinden ,Parmaklarının arasından kayıyorum fark et artık!!!

Başka birilerine akıyor bu yürek senden kalanlarla sancıyor, kanıyor içimiçin için eriyorumkopuyor gönlümün elleri senden çarpıyor her kapı ardımdansiliniyor yüzünsarhoş adımlarım alıp ***ürüyor beni dopdolu gözlerim, kaderim silik bir cam parçasıaynalara sırtımı döndüm sen,i gözlerimde görmemek için yalan oldu her hayal her düşşuyandığımda kalbimi teslim alan adam yok artık

Kayıyorum yüreğinden akıyorum gözlerinden dönüşsüzsensiz yollarda bensiz senle çıkıyorum kırık düşle dolu valizimle
Sevdiğim gönüldaşımm ihanet ediyor yüreğin verdiğin sözlere siliyor atıyor beni içindengönderiyor beni kimsesiz gibi yaban ellereak ediyor her bir telini aşkımın saçlarınınmutluluklarımı siyah beyaz yapıyorkangren ediyor sana dönen gözlerimi ellerimi biribine birleşik çelikten zincirlerimi küfletiyor zaman beni içinden atışınlasoluğum yetmiyor sensiz yaşamayabilemediğim bi dünyaya atıyor yüreğin beni denizden çıkmış bi balık gibiyimgülsüz bi bi kuş gibi…esaretimin sahibisin bu verdiğin özgürlükle

Hala bekliyorum kal demeni ,tutmanı ellerimden ,yüreğimdensahip olabilmeyi dilerken senli ölümü,sürgün etme sensizliğe
Tut ellerimden kayıyorum sürükleniyorummm dipsiz kuyularaTut ellerimden aç gönlünün kapılarını, akıt yine gözlerini yaşını tenimeama bırakma beni
vazgeçtiğim herşeyden, üstesinden gelemedim, yarım eksik silik yarı yolda koyma içimi aç son perdeni sahnenin ve içinde ki oyuncun ben olayımmmyapma dönme sırtını farket artıkk dönülmez yolların anahtarı bu ardında bırakışlarınn
farket artık kayıyorum ellerinden,parmaklarının arasından

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-26-2007   #2
asrinn

bu çok anlamlı sözler için binlerce teşekkür ederimnickinizde bayan resmi var fakat genede sormak istiyorum baymı bayanmısınız diyeben bu sitenin çok eski üyesiyim fakat uzun zamandır gelemedim buraya sevgiler ve saygılarımı sunarımali
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-27-2007   #3
mate

yalan oldu her hayal her düşşuyandığımda kalbimi teslim alan adam yok artık
farket artık kayıyorum ellerinden,parmaklarının arasından

Kayıp gittim ve gittiğimde hiç tutmaya çalışanım olmadı çok dokundu içime ruh halimden olsa gerek:(
Çok güzel işlenmiş teşekkürler canim :(((

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-27-2007   #4
angelesdream

Alıntı:
asrinn tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu çok anlamlı sözler için binlerce teşekkür ederimnickinizde bayan resmi var fakat genede sormak istiyorum baymı bayanmısınız diyeben bu sitenin çok eski üyesiyim fakat uzun zamandır gelemedim buraya sevgiler ve saygılarımı sunarımali

rica ederimbeğendiğinize sevindimben teşekkür ediyorumben bir bayanımfakat neden bunu merak ettiniz?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com