|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arasından, ellerinden, kayıyorumfark, parmaklarının |
![]() |
Ellerinden,Parmaklarının Arasından Kayıyorum.Fark Et Artık! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Ellerinden,Parmaklarının Arasından Kayıyorum.Fark Et Artık!![]() Ellerinden ,Parmaklarının arasından kayıyorum fark et artık!!! Başka birilerine akıyor bu yürek senden kalanlarla sancıyor, kanıyor içim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıyorum yüreğinden akıyorum gözlerinden dönüşsüz ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdiğim gönüldaşımm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hala bekliyorum kal demeni ,tutmanı ellerimden ,yüreğimden ![]() ![]() ![]() ![]() Tut ellerimden kayıyorum sürükleniyorummm dipsiz kuyulara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vazgeçtiğim herşeyden, üstesinden gelemedim, yarım eksik silik yarı yolda koyma içimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() farket artık kayıyorum ellerinden,parmaklarının arasından ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asrinn
|
![]() bu çok anlamlı sözler için binlerce teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() yalan oldu her hayal her düşş ![]() ![]() ![]() ![]() farket artık kayıyorum ellerinden,parmaklarının arasından ![]() ![]() Kayıp gittim ve gittiğimde hiç tutmaya çalışanım olmadı çok dokundu içime ruh halimden olsa gerek ![]() ![]() Çok güzel işlenmiş teşekkürler canim :((( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
angelesdream
|
![]() Alıntı:
rica ederim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |