THY (cok komikler) |
09-17-2007 | #1 |
mate
|
THY (cok komikler)THY Yolcu: Diyarbakır kaç para? THY: 58 milyon 500 bin, indirim belgeniz varsa 32 milyon Yolcu: İndirim belgesi kaç para? Yolcu: Trabzon'dan İstanbul'a kaç saat acaba? THY: Beklemeye alan görevli 'Bir saniye efendim' Yolcu: Sağolun iyi akşamlar Yolcu: Kars'a yer var mı? THY: Maalesef yok efendim Yolcu: Arada bir yerde falan yok mu, askeriz de THY: İndirim belgeniz var mı? Yolcu: Var komutanım Diyarbakır'dan arayan yolcu: İyi günler abi, ben İstanbul'a uçacağım da, pasaport lazım mıydı! THY: Yolcunun adı lütfen Yolcu: Duygu Ama yolcu benim ve erkeğim! THY: Uçak akşam beşte efendim Yolcu: Doksan beşte mi, çok geç yahu Yolcu: İyi akşamlar, Lufthansa'nın uçağı indi mi? THY: Onların uçağını biz göremiyoruz Yolcu: Nasıl göremezsiniz, orası THY değil mi? Yolcu: İyi akşamlar, Ağrı'ya yer var mı? THY: Yer yok, dolu efendim Yolcu: Acil gitmem lazım, firardayım da Kuşkucu bir bayan: Affedersiniz eşim Londra'ya uçuyor, yanındaki arkadaşının adı dilimin ucunda ama hatırlayamıyorum, siz bir bakıp söyler misiniz bilgisayardan? THY: Yolcu hakkında bilgi veremeyiz efendim Bayan: Şey, bari yanındakinin bay mı bayan mı olduğunu söyleseniz, benim için çok önemli Terminalde yolcuyu uçağa ***üren otobüsü gören Trabzon yolcusu, 'Ula, ben uçak parası verdim, otobüsle gitmem! |
09-21-2007 | #2 |
alper1482
|
Yolcu: Trabzon'dan İstanbul'a kaç saat acaba? THY: Beklemeye alan görevli 'Bir saniye efendim' Yolcu: Sağolun iyi akşamlar :))))))))))) Paylasım için teşekkürler! |
|