|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
AÖL 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? AÖL 2. Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
AÖL 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? AÖL 2. Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?AÖL 2 dönem sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL 2 dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2 dönem sınavları 14-15 Mart tarihleri arasında uygulandı Peki, AÖL 2 dönem sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL 2 dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?Haber Merkezi AÖL 2 dönem sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL 2 dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 14-15 Mart tarihlerinde düzenlenen 2026 AÖL 2 dönem sınav sonuçları için geri sayım başladı Peki, AÖL 2 dönem sınav sonuçları açıklandı mı? AÖL 2 dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?AÖL 2 DÖNEM SINAV SONUÇ TARİHİ 2026AÖL sonuçları henüz açıklanmadı MEB'in sınav kılavuzuna göre AÖL 2 dönem sınav sonuçları 22 Nisan 2026 tarihinde öğrencilerin erişimine açılacak![]() AÖL SINAV SONUÇ EKRANI AÖL sınav sonuçları aol meb gov tr adresinden veya AÖK Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden sorgulanabilecek![]() Öğrenciler belirtilen tarihten itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemine T C Kimlik Numarası/Öğrenci Numarası ve şifreleri ile girerek sınav sonuç belgelerini görüntüleyebilecekler
|
|