Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

AÖL 2. Dönem Sınavları Ne Zaman? AÖL 2. Dönem Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı Mı?

Eski 2 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

AÖL 2. Dönem Sınavları Ne Zaman? AÖL 2. Dönem Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı Mı?

AÖL 2 dönem sınavları ne zaman? AÖL 2 dönem sınav giriş belgeleri yayımlandı mı?
2026 AÖL 2 dönem sınav tarihleri ve sınav giriş yerleri takvimi, öğrencilerin gündeminde yer alıyor Peki, AÖL 2 dönem sınavları ne zaman? AÖL 2 dönem sınav giriş belgeleri yayımlandı mı?

Haber Merkezi
AÖL 2 dönem sınavları ne zaman? AÖL 2 dönem sınav giriş belgeleri yayımlandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınavlarının oturum tarihleri ve saat bilgileri, geçtiğimiz haftalarda açıklandı Peki, AÖL 2 dönem sınavları ne zaman? AÖL 2 dönem sınav giriş belgeleri yayımlandı mı? İşte ayrıntılar

AÖL 2 DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?
Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2 dönem sınavları Mart ayında gerçekleştirilecektir Detaylı sınav tarihleri ve saatleri ise şu şekildedir:

1 Oturum: 14 Mart 2026 Cumartesi, saat 1000 (Türkiye saati)
2 Oturum: 14 Mart 2026 Cumartesi, saat 1400 (Türkiye saati)
3 Oturum: 15 Mart 2026 Pazar, saat 1000 (Türkiye saati)

AÇIK LİSE SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?
Açıköğretim Lisesi (AÖL) sınav giriş belgeleri henüz açıklanmadı Adaylar, 09 Mart 2026 tarihinden itibaren öğrenci/TC kimlik numarası ve şifreleri ile sınav giriş belgelerini alabilecekler

Açık Öğretim Ortaokulu öğrencileri, AİONET öğrenci giriş üzerinden, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri ise AÖL web öğrenci giriş adreslerinden fotoğraflı sınav giriş belgelerini temin edebilirler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com