Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

ATA AÖF Bütünleme Sınavları Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınavı Giriş Yerleri Belli Oldu Mu? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bütünleme Sınavları Tarihi Gündemdeki Yerini

Eski 3 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

ATA AÖF Bütünleme Sınavları Ne Zaman? ATA AÖF Bütünleme Sınavı Giriş Yerleri Belli Oldu Mu? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bütünleme Sınavları Tarihi Gündemdeki Yerini

ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yerleri belli oldu mu?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavları tarihi gündemdeki yerini koruyor Final sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından başarı notunu geçemeyen öğrenciler, bütünleme sınavına girecek Peki, ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yerleri belli oldu mu?

Haber Merkezi
ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yerleri belli oldu mu?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz yarıyılı final sınavlarının sonuçlanmasının ardından gözler, bütünleme sınavı tarihine döndü Peki, ATA AÖF bütünleme sınavları ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavı giriş yerleri belli oldu mu?

2026 ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin güz yarıyılı takvimine göre bütünleme sınavları, 14-15 Şubat tarihlerinde 3 oturum halinde gerçekleşecek

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SAATLERİ
3 oturum halinde yapılacak ATA AÖF bütünleme sınavlarının başlangıç saatleri şöyle:

1Oturum : 14 Şubat 2026 saat 0930

2Oturum : 14 Şubat 2026 saat 1400

3Oturum : 15 Şubat 2026 saat 0930

ATA AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU MU?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bütünleme sınavlarının giriş yerleri henüz belli olmadı Konuya dair resmi duyuru yapıldığında haberimize eklenecektir

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com