Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Spor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Domenico Tedesco'dan Takımına Eleştiri: 'Bu Aldığımız Puandan Dolayı...'

Eski 4 Hafta Önce   #1
Şengül Şirin

Domenico Tedesco'dan Takımına Eleştiri: 'Bu Aldığımız Puandan Dolayı...'

Domenico Tedesco'dan takımına eleştiri: 'Bu aldığımız puandan dolayı'
Fenerbahçe'nin İtalyan teknik direktörü Domenico Tedesco, 0-0 biten Samsunspor maçının ardından görüşlerini aktardı

Cumhuriyet Spor
Domenico Tedesco'dan takımına eleştiri: 'Bu aldığımız puandan dolayı'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu

"BAHANELER ÜRETMEYİ SEVMEM"
Tedesco'nun açıklamaları şu şekilde:

"Ben bahaneler üretmeyi sevmem Benim tarzım değil bu Yeteri kadar gücümüz, kondisyonumuz yoktu 3 maç üst üste oynadık bahanesini kabul etmem İlk 20 dakikada plan işliyordu Ta ki rakibin 1 top kaybından sonra fırsat bulmasına dek Sonrasında tamamen kırıldık İlk yarıda 15 top kaybı yaptık Hiçbir ikili mücadeleyi, ikinci topları kazanamadık Bu aldığımız puandan dolayı çok mutlu olmalıyız!"

DEVRE ARASI DEĞİŞİKLİKLERİN SEBEBİ
- Devre arasında 3 oyuncu değiştirmesinin nedeni nedir?

Domenico Tedesco: "Güç, şiddet, tempo, mantalite, taktik, teknik, her şey!"

- 7 maçında 4 kez puan kaybı oldu Ne düşünüyorsunuz?

Domenico Tedesco: "Ben kendimi umursamıyorum Ben Fenerbahçe'yi umursuyorum Kaybetmedik ama kaybedebileceğimiz bir maçtı bu Kaybetmeyi hak ettik bugün 2 galibiyet aldıktan sonra beraberlik aldık Bu durumu kabul etmeliyiz"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com