Domenico Tedesco'dan Takımına Eleştiri: 'Bu Aldığımız Puandan Dolayı...' | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Şengül Şirin 

| 

Domenico Tedesco'dan Takımına Eleştiri: 'Bu Aldığımız Puandan Dolayı...'Domenico Tedesco'dan takımına eleştiri: 'Bu aldığımız puandan dolayı ![]() ![]()  'Fenerbahçe'nin İtalyan teknik direktörü Domenico Tedesco, 0-0 biten Samsunspor maçının ardından görüşlerini aktardı ![]() Cumhuriyet Spor Domenico Tedesco'dan takımına eleştiri: 'Bu aldığımız puandan dolayı ![]() ![]()  'Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, deplasmanda Samsunspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu ![]() "BAHANELER ÜRETMEYİ SEVMEM" Tedesco'nun açıklamaları şu şekilde: "Ben bahaneler üretmeyi sevmem   Benim tarzım değil bu  Yeteri kadar gücümüz, kondisyonumuz yoktu  3 maç üst üste oynadık bahanesini kabul etmem  İlk 20 dakikada plan işliyordu  Ta ki rakibin 1 top kaybından sonra fırsat bulmasına dek  Sonrasında tamamen kırıldık  İlk yarıda 15 top kaybı yaptık  Hiçbir ikili mücadeleyi, ikinci topları kazanamadık  Bu aldığımız puandan dolayı çok mutlu olmalıyız!"DEVRE ARASI DEĞİŞİKLİKLERİN SEBEBİ - Devre arasında 3 oyuncu değiştirmesinin nedeni nedir? Domenico Tedesco: "Güç, şiddet, tempo, mantalite, taktik, teknik, her şey!" - 7   maçında 4  kez puan kaybı oldu  Ne düşünüyorsunuz?Domenico Tedesco: "Ben kendimi umursamıyorum   Ben Fenerbahçe'yi umursuyorum  Kaybetmedik ama kaybedebileceğimiz bir maçtı bu  Kaybetmeyi hak ettik bugün  2 galibiyet aldıktan sonra beraberlik aldık  Bu durumu kabul etmeliyiz "

Arkadaşlar, efendiler            ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler,            müritler, meczuplar memleketi olamaz 
			  En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet            tarikatıdır   | 

| 
| 
		 |