|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
Can Holding'e Operasyon... İstanbul Bilgi Üniversitesi TMSF’ye Devredildi: YÖK'ten Açıklama Geldi! |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Can Holding'e Operasyon... İstanbul Bilgi Üniversitesi TMSF’ye Devredildi: YÖK'ten Açıklama Geldi!Can Holding'e operasyon ![]() ![]() İstanbul Bilgi Üniversitesi TMSF’ye devredildi: YÖK'ten açıklama geldi!Can Holding’e yönelik operasyon kapsamında hakları TMSF’ye geçen İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında Yüksek Öğretim Kurulu'ndan (YÖK) açıklama geldi YÖK, “Öğrenciler ve akademik kadro için endişe edecek bir durum yok, eğitim kesintisiz sürecek” mesajı verdi![]() Haber Merkezi Can Holding'e operasyon ![]() ![]() İstanbul Bilgi Üniversitesi TMSF’ye devredildi: YÖK'ten açıklama geldi!Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Can Holding soruşturması kapsamında holding bünyesindeki 121 şirkete el konuldu Bu şirketler arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi de yer aldı![]() Konuya ilişkin Yüksek Öğretim Kurulu'ndan açıklama geldi ![]() YÖK: EĞİTİM FAALİYETLERİ SÜRECEK Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversiteye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Öğretim elemanlarımız, idari personelimiz ve öğrencilerimiz açısından endişe edilecek bir durum söz konusu değildir Üniversitemizde eğitim öğretim faaliyetleri kesintisiz olarak devam edecektir ”
|
|