Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
otopside, uyandı

Otopside Uyandı

Eski 09-17-2007   #1
Ergenekon

Otopside Uyandı

Otopsi sırasında acıdan uyandı

CARACAS (AA)

Venezüella'da trafik kazasında öldüğü sanılan bir kişi, morgdaki otopsi sırasında canı yanınca uyandı
33 yaşındaki Carlos Camejo, geçirdiği trafik kazasında öldüğü sonucuna varan görevliler tarafından morga kaldırıldı Morg görevlileri, Camejo'nun üzerinde otopsi yapmaya başladı, ancak kanama başlayınca bir şeylerin ters gittiğinin farkına vardı, çünkü öldüğünü sandıkları Camejo gözlerini açtı Görevliler bunun üzerine Camejo'nun yüzünde açtıkları yeri derhal dikmeye çalıştı
Öldüğü sanılan Camejo da yerel El Universal gazetesine yaptığı açıklamada, "Uyandım çünkü duyduğum acı dayanılmazdı" dedi
Camejo'nun yas tutan eşi ise kocasını, kimliğini teyit etmek için gittiği morgda koridorda sedye üzerinde yatar vaziyette ve hayatta buldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-17-2007   #2
okaliptus

nasıl anlamazlar yaaaaaaaaa

çok ilginç gercekten

teşekkürler paylaşım için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-17-2007   #3
angelesdream

otopsi yapan şahsiyetın makdülün uyandığı andaki halini çok merak edıyorum doğrusu:sm_biggrin:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-18-2007   #4
alper1482

!!len bırak o neşteri bi kalkiim daatıcam ağzını yüzünü bırakınlan'' deseydi o zamn bende merak ederdim otopsi yapan kişinin yüzünü

payşasım için saol

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-18-2007   #5
Berna

maaşallah ne uyku varmış adamda!!!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 09-19-2007   #6
puslu

benzer olaylar yaşanıyor malesef bazı kişilerinde norkoz verildikten sonra vücut olarak bayıldığı fakat sinir sistemi uyuşmadığından ameliyat esnasındaki tüm acılarını duyduğunu tespit etmişler sanıyorum çok kötü bir durum teşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com