Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Spor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Galatasaray'dan Olay 'sus' Paylaşımı!

Eski 6 Saat Önce   #1
Şengül Şirin

Galatasaray'dan Olay 'sus' Paylaşımı!

Galatasaray'dan olay 'sus' paylaşımı!
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Fenerbahçe'den hakem yönetimine sert açıklamalar gelirken Galatasaray, yeni transferi Leroy Sane'nin fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşım ile karşılık verdi

Haber Merkezi
Galatasaray'dan olay 'sus' paylaşımı!

Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK'yi deplasmanda 3-0 mağlup eden Galatasaray, maçın ardından sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündem oldu

Sarı-kırmızılılar, yeni transferi Leroy Sane'nin fotoğrafını yalnızca "sus" emojisiyle yayınladı Taraftarlar, bu paylaşımı maç sonrası yapılan tüm eleştirilere yanıt olarak yorumladı

Karşılaşmanın ardından Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, hakem yönetimine şu sözlerle tepki gösterdi:

"Türk futbolunda tiyatro oynanıyor Ben konuşmak istemiyorum, hep aynı şeyleri söylüyoruz Tiyatro resmen! Ben bir şey konuşmak istemiyorum Her şey ortada Bir şey söyleyince de bir şey değiştiremiyoruz Biz de kötüyüz, ilk maçımız, son yılın şampiyonuna karşı oynuyoruz İlk dakika, 30 saniye, meydanda pozisyon! Ben demiyorum, ben çok bilmiyorum Konuşmak istemiyorum! Bir şey değiştiremiyoruz Gerçekten yazık! Biz zaten yokuz! Biz yancı bile değiliz, oyuncu yerine konulmuyoruz biz!"

FENERBAHÇE: "HESAP VERECEKSİNİZ"

Bir diğer sert tepki ise Fenerbahçe cephesinden geldi Sarı-lacivertli kulübün açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Ligin ilk haftasında, daha başlama vuruşunun üzerinden dakikalar yeni geçmişken, yıllardır tüm futbolseverlerin hafızalarına kazınmış hakem kararlarının benzerleri yine aynı takım lehine bu akşam da sahnelenmiştir

Sezonun ilk gününden itibaren aynı senaryonun yeniden devreye sokulduğunu, tiyatronun perdelerinin yeniden aralandığını tüm Türkiye olarak hep birlikte görüyoruz

TFF Başkan ve Yönetim Kurulu ilk haftadan bu rezalete imza atan MHK'den bunun hesabını en kısa sürede sormalıdır

Zira hem VAR ataması hem de Ali Şansalan'ın bu maça atanması zihniyeti apaçık bir şekilde ortaya koymaktadır

MHK Başkanı'nın dünü, bugünü, geçmişten geleceğe tüm ilişkileri her yönüyle araştırılmalıdır!

Türk futbolundaki bu kirli yapı, er ya da geç herkesin gözü önünde hesap verecektir"

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com