|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
![]() |
Gümüşhane Belediyesi'ne Ait Barınakta Skandal Görüntüler: Hayvanlar Açlıktan ve Susuzluktan Can Verdi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Gümüşhane Belediyesi'ne Ait Barınakta Skandal Görüntüler: Hayvanlar Açlıktan ve Susuzluktan Can Verdi!Gümüşhane Belediyesi'ne ait barınakta skandal görüntüler: Hayvanlar açlıktan ve susuzluktan can verdi! Gümüşhane Belediyesi'ne ait hayvan barınağında çok sayıda köpeğin açlık ve susuzluktan öldüğü iddia edildi ![]() İHA Gümüşhane Belediyesi'ne ait barınakta skandal görüntüler: Hayvanlar açlıktan ve susuzluktan can verdi! Gümüşhane'de bugün sabah saatlerinde barınağa giden hayvansever Mahmut Tonyalı tarafından çekilen görüntülerde boş mama ve su kapları dikkat çekerken, birçok köpeğin ölü olduğu anlar kameralara yansıdı ![]() Görüntülerde hayvanların susuz ve aç bırakıldığını belirten Tonyalı, barınakta personel eksikliği bulunduğunu ve hayvanların ölüme terk edildiğini söyledi ![]() ![]() ![]() "BİR HAYVANIN SUSUZLUKTAN BAŞKA BİR HAYVANININ İDRARINI İÇTİĞİNİ GÖRDÜM" Barınağa giden ve iç acıtan görüntüleri kayda alan Mahmut Tonyalı, "Sabah saatlerinde hayvan barınağına gittim, ilk önce almadılar beni içeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Orada bir görevli var, 'Neden su vermiyorsunuz?' diye sorduğumda su verdiğini söylüyor ancak su yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çoğu hayvan uyuz olmuş, yaraları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek kartları SGK priminde de kazandırıyor! Yemek Kartı ile Gelir Vergisi ve KDV Tasarrufu 75 ![]() Ticket Restaurant Yemek Kartı Öte yandan Gümüşhane Belediyesi tarafından yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken, Gümüşhane Valiliği ise konuyla ilgili inceleme başlattı ![]()
![]() |
|