![]() |
KYK Yurt Başvuruları 2025 Ne Zaman Alınacak? GSB KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() KYK Yurt Başvuruları 2025 Ne Zaman Alınacak? GSB KYK Yurt Başvurusu Nasıl Yapılır?KYK yurt başvuruları 2025 ne zaman alınacak? GSB KYK yurt başvurusu nasıl yapılır? Öğrenciler, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından yönetilen KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağını merakla bekliyor ![]() Haber Merkezi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na (GSB) bağlı KYK yurtlarına başvuru tarihleri, özellikle YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler ve aileler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor ![]() 2025-2026 KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından her yıl düzenli olarak açıklanan KYK yurt başvuru tarihleri, genellikle ÖSYM’nin üniversite yerleştirme sonuçlarının duyurulmasının ardından netleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KYK YURT BAŞVURULARI NASIL YAPILIR? KYK yurt başvuruları, tamamen e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştiriliyor ![]() ![]() e-Devlet Girişi: Öğrencilerin T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurt Başvuru Sayfasına Erişim: e-Devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Yurt Başvurusu” hizmetine ulaşılmalı ![]() Başvuru Formunun Doldurulması: Başvuru formunda öğrencinin kişisel bilgileri, aile durumu ve eğitim bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmalı ![]() ![]() Yurt Tercihleri: Öğrenciler, öğrenim gördükleri üniversiteye yakın olan 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başvuru Onayı: Form doldurulduktan ve tercihler yapıldıktan sonra başvuru onaylanarak tamamlanır ![]() ![]()
![]() |
|