![]() |
Trabzonspor'un Yeni Transferi Wagner Pina, Trabzon'a Geldi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Trabzonspor'un Yeni Transferi Wagner Pina, Trabzon'a Geldi!Trabzonspor'un yeni transferi Wagner Pina, Trabzon'a geldi! Estoril Praia Kulübü'nde forma giyen Wagner Fabricio Cardoso De Pina Trabzonspor ile transfer görüşmeleri için şehre geldi ![]() AA Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelen 22 yaşındaki Yeşil Burun Adalı oyuncu, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı ![]() Transfer sürecinin nasıl geçtiğine ilişkin soru üzerine Pina, "Her şey aslında gayet hızlı ve çabuk gelişti ![]() ![]() ![]() Pina, bordo-mavili takım hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğu sorulması üzerine, "Tabii ki bilgim vardı burada daha önce oynayan oyunculardan tanıdıklarım var ![]() ![]() ![]() Kaç numaralı forma giyeceği hakkında henüz karar vermediğini ifade eden Pina, Türkiye ligine iyi oyuncular geldiğine değinerek, şunları kaydetti: "Gayet iyi bir lig olduğunu biliyorum ![]() ![]() ![]() Pina, gelen soru üzerine teknik direktör Fatih Tekke'yle henüz görüşmediğine değinerek, hedefleri hakkında şunları aktardı: "Tabi ki burada hedeflerim var ama en önemli hedefim olabildiğince burada kalıp başarılı olabilmek takıma hizmet edebilmek istiyorum en büyük hedefim bu her zaman ![]() Oynadığı bölge hakkında değerlendirme yapılması istenen Pina, "Pedro'yu ben daha önce Portekiz liginde beraber oynadığımız için tanıyordum zaten gayet iyi bir oyuncu olduğunu biliyordum ![]() ![]() ![]()
![]() |
|