|
|
#17 |
|
mate
|
Her selam veren kızı kendine aşık sanmak İşte budur :D vallahi yorumlar felaket canlandırmış konuyu teşekkürler buketcim :))) |
|
|
|
#18 |
|
tatia27
|
bence erkeklerde kıro diye bi kategori yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herkes için tarz meselesi bu!!!resme bakarak dış görünüşe göre insan yargılamak ki bu önyargıdır bence yanlış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teşekkürler konu için tartışmaya açık bişey olmuş güzel oldu
|
#20 | |
|
bukettt
|
Alıntı:
düşüncenize tamamemn katılmıyorum ama saygı duyuyorum ben teşekkür ederim |
|
|
|
|
#21 |
|
bbk
|
çok komikmiş konu ve yorumlar :D:D:D ellerine sağlık buket
|
|
#24 |
|
bukettt
|
o benm görüüşüm arkadasımla konusurkende belirttiğim gibi herkes beğenmek zorunda değil ve yine arkadasmla konusurken belirttiğim gibi kıronun tanımlanmasında farklı fikirleri olanlar olabilir ![]() ![]() iyi okuyup ondan sonra eleştirirseniz sevinirim![]() üstelik benm sözlük bilgimi eleştirmekde size kalmadı
|
|
|
|
#25 |
|
rock_alltime
|
:D :D süpermiş ![]() ben kro diye bunu yapana derim![]() :Dpaylasm içn tskler bktrul ![]() :)
|
|
|
|
#29 |
|
tilki
|
sayın mate uyarılmışım ama neden olduğunu daha anlamadım saygı çerçevesinden bahsetmişsin ben hadimi aşan bir cevap verdiğmi zannetmiyorum uyarın içinse bence oda çok saçma saygılar |
|
|
|