![]() |
Bağırsaklarından çıkanlar Doktorları şok Etti |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bağırsaklarından çıkanlar Doktorları şok EttiBağırsaklarından çıkanlar doktorları şok etti Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen 4 yaşındaki çocuğun bağırsaklarından çıkanlar doktorlar kadar ailesini de şoke etti ![]() Şırnak’ta yoğun karın ağrısı şikayeti ile önce Cizre Devlet Hastanesine ardından da Şırnak Devlet Hastanesine götürdükleri kızları Rumeysa Altundağ (4), Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi ![]() ![]() ![]() ![]() BATMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE GETİRİLEN 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BAĞIRSAKLARINDAN ÇIKANLAR DOKTORLAR KADAR AİLESİNİ DE ŞOK ETTİ ![]() BATMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE GETİRİLEN 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BAĞIRSAKLARINDAN ÇIKANLAR DOKTORLAR KADAR AİLESİNİ DE ŞOK ETTİ ![]() © İHA İlk defa böyle bir vaka ile denk geldiklerini belirten Doktor Selim Özkaya, yapılan ameliyatın ardından başarılı bir şekilde tamamlandığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMELİYATA ALINAN RUMEYSA ALTUNDAĞ’IN BAĞIRSAKLARI VE MİDESİNDEN 24 ADET RENKLİ OYUNCAK MIKNATIS ÇIKARTILDI ![]() AMELİYATA ALINAN RUMEYSA ALTUNDAĞ’IN BAĞIRSAKLARI VE MİDESİNDEN 24 ADET RENKLİ OYUNCAK MIKNATIS ÇIKARTILDI ![]() © İHA Aileleri de uyaran Dr Özkaya, özellikle küçük çocukları olan ailelerin bu gibi oyuncakları evlerinden uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu ![]() "Evlerine sokmamalarını öneriyoruz" Gerekirse bu gibi oyuncakları evlerine sokmamaları gerektiğinin altını çizen Dr ![]() "Bu vesileyle de ailelerimizi uyarmak ve bilinçlendirmek istiyoruz ![]() ![]() ![]() Çıkartılan mıknatısları yaklaşık 1 yıl önce yutulduğuna dikkati çeken Dr Özkaya, "Bu mıknatısların bir yıl gibi bir süredir yuttuğunu düşünüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğun karın ağrısı şikayetiyle kızını hastaneye götürdüğünü belirten baba Servet Altundağ ise, "Karın ağrısından dolayı acile gittik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|