|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
100, başladı, başvuruları, bin, burs, destek, genç, İbb, Öğrenciye, Üniversiteli |
![]() |
İBB Genç Üniversiteli Burs Başvuruları Başladı: 100 Bin Öğrenciye Destek! |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İBB Genç Üniversiteli Burs Başvuruları Başladı: 100 Bin Öğrenciye Destek!İBB Genç Üniversiteli Burs Başvuruları Başladı: 100 Bin Öğrenciye Destek! İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim dönemi için **Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı** programını duyurdu ![]() ![]() ![]() ![]() Burs Başvurusu Nasıl Yapılır? İBB'nin burs başvurusunu gerçekleştirmek isteyen öğrenciler, Genç Üniversiteli uygulaması veya **ibb ![]() ![]() ![]() - Başvurular onaylandığında, adaylara kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacak ![]() - Aynı aileden iki öğrenci, eğitim yardımı için başvuruda bulunma hakkına sahiptir ![]() İBB Burs Başvuru Şartları Neler? Eğitim yardımından yararlanmak için belirli kriterleri karşılamak gerekmektedir: 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() Kimler İBB Burs Başvurusunda Bulunamaz? Bazı kişiler burs başvurusu yapma hakkına sahip değildir ![]() - Üniversite öğrencisi olmayanlar ![]() - Yurt dışında okuyan öğrenciler ![]() - Ücretli değişim programında yer alanlar ![]() - Ön lisans ve lisans mezunlarının 30 yaşından, yüksek lisans ve doktora mezunlarının 40 yaşından büyük olmaları ![]() - Öğrenim sürecinde olumsuz davranış sergileyenler; sabıka kaydına sahip olanlar ![]() Başvuru Formu ve Değerlendirme İBB burs başvuru formunda, eğitim yardımı değerlendirme kriterleri üzerinden sıralama yapılacaktır ![]() ![]() ![]() Başvuru Sonrası Süreç Başvuruların sonuçları açıklandıktan sonra, daha fazla bilgi almak isteyen öğrenciler **https://gencuniversiteli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuç Olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim yardımı, ekonomik zorluklar yaşayan öğrenciler için önemli bir fırsat sunmaktadır ![]() ![]() ![]()
![]() |
|