04-01-2022
|
|
Şengül Şirin
|
2 Nisan Günlük Burç Yorumları
Sevgili Koç;
Koç burcunda yeniay dün sabah saatlerinde gerçekleşti Tekrar birlikte olmaktan çok mutluyum sevgili Koç Yeniayda enerjinin yüksek olacağından dün bahsetmiştim Bugün yine çok iyi hissettiğin, hayatında olan ve olacak yeniliklere açık olduğun bir gün olacak Aklına birden parlak fikirler gelebilir bunları kesinlikle not al Planlarını teker teker uygulamaya başlıyorsun, çok sevindim Sosyal hayatında da arkadaşlık ilişkilerin sağlam ilerliyor Bugün bir dostun sana ihtiyaç duyabilir
Sevgili Boğa;
Sevgili Boğa Yeniay gerçekleşti Yeniayın ardından tekrar hoş geldin sefalar getirdin Bu dönem biraz daha hassas ve kırılgansın dün de bundan bahsettim Bugün gerek iş gerek özel hayatında aceleci davranmak istediğin konular olabilir Lütfen bu kadar aceleci davranma 'Acele işe şeytan karışır' sözünü bugün kulağına küpe yap Buna göre kararlarını al Sağlığına ve beslenmene dikkat et
Sevgili İkizler;
Sevgili İkizler, yeniay sana ve yükselen burcu İkizler olanlara çok yarayacak demiştim Epey yoğun bir gün seni bekliyor Sosyal medyayı bir kenara bırakacak, sevdiklerinle keyifli vakitler geçireceksin Fakat sen yine de telefonunun sesini açık tut Kariyerin ile ilgili ani teklifler alabilirsin Bu teklifler geleceğine yön verecek teklifler olabilir Değerlendirirken bunları göz önünde bulundur
Sevgili Yengeç;
Sevgili Yengeç, dün sabah saatlerinde Koç yeniayı gerçekleşti Şans dolu bir yeniay süreci yaşayacağını dün belirtmiştim Kariyerinle ilgili güzel haberler duymaya başlayabilirsin Bireysel girişimlerin için ailen de sana çok destek veriyor Onların desteğini almak seni daha güçlü yapıyor Bugün girişimlerinle ilgili gerekli yerlerle toplantı ayarlayabilirsin Güçlü iletişimin ile etkileyemeyeceğin kimse yok
Sevgili Aslan;
Selam sevgili Aslan Yeniayda hayatına dair olumlu gelişmeler yaşayacağını belirtmiştim Enerji dolusun, kendine olan güvenin günden güne artıyor Yeni serüvenlere atılmak istiyorsun Yeni deneyimler kazanma arzusundasın İyi haber! Tüm bunlar için planlar yapman için çok uygun bir zaman dilimindesin
Sevgili Başak;
Selam sevgili Başak Paraya ihtiyaç duyduğun bir dönem olacağını söylemiştim Bununla beraber para getirecek tekliflere de açık bir dönemdesin Yani yeniay seni de mutlu edecek Bugün normal bir konu tartışmaya dönüşebilir Lütfen ağzından çıkanlara ekstra dikkat et İhtiyaçlarını belirleyeceğin ve plan yapacağın bir gün geçireceksin
Sevgili Terazi;
Merhaba sevgili Terazi Yeniay dün gerçekleşti Bugün nasılsın? Burada olmandan çok memnun olduğumu belirteyim Sürpriz tekliflere açık olman gerektiğini söylemiştim Bugün de yeni başlangıçlar yapabilmen için önüne fırsatlar çıkabilir Bunları mutlaka değerlendir Çabalarının karşılığını alacağın bir dönemdesin Daha önce çözüme kavuşmayan bazı konular nihayet düzeliyor
Sevgili Akrep;
Merhaba sevgili Akrep Planlarını üst seviyelere taşıyacağın bir gün ve bir dönemdesin Güçleniyorsun Yüksek bir motivasyon ile güne başlayacaksın İlerleyen saatlerde aynı bu şekilde işlerini yoluna koyacaksın Bir insanı en mutlu eden şey yine kendisinin başarısıdır Bugün buna şahit olacaksın Ay senin için çok güzel haberler verdim
Sevgili Yay;
Sevgili Yay, Koç yeniayı dün sabah saatlerinde gerçekleşti Yeniay döneminin şanslı burcu olduğunun farkındasındır Bugün üretken bir günündesin Fikirlerini not almayı sakın unutma İlham perileri her zaman uğramıyor öyle değil mi? Kendini enerjik ve mutlu hissedeceksin Bu yüzden arkadaşlarınla eğlence planları kurabilirsin Günün tadını çıkar
Sevgili Oğlak;
Sevgili Oğlak, bugün toplantı planları yapabilir ya da ani toplantılara katılabilirsin Dün yuvanın huzuruna odaklanman gerektiğini söylemiştim Bugün ufak tefek tartışmalar yaşanabilir Ama bunlar önemsiz Yani hemen hallolacak meseleler Bunları kafana takıp canını sıkmana hiç gerek yok Gün içinde ufak tefek problemler yaşayabilirsin
Sevgili Kova;
Sevgili Kova, yeniaya büyük sorumluluklarla gireceğini söylemiştim İş hayatında yoğun bir tempoyla çalışıyorsun Fakat gösterdiğin çabanın karşılığını fazlasıyla alacaksın Sadece kendine değil, çevrendeki insanların da yardımına koşman ne kadar güzel Dikkat et! Her şeye yetişme çabası sağlığını olumsuz etkileyip seni bitkin düşürebilir Sağlığına özen göster
Sevgili Balık;
Selamlar sevgili balık Yeniay döneminde borç yapmamanı daha çok yatırım yapman gerektiğin konusunda uyarmıştım Bu yüzden harcamalarınla ilgili düzenlemeler yapman gerekebilir Bir süre gereksiz alışverişten kaçınman ve sadece temel ihtiyaçların için para harcaman ileride sıkıntı yaşamaman için gerekli Sen bu dönem kişisel gelişimin için zaman harca, işine ve eğitimlerine odaklan
|