|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| antalya, ilköğretim, kalemler, manavgat, okulu |
Kalemler İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalemler İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Kalemler İlköğretim Okulu Hakkında - Kalemler İlköğretim Okulu Tanıtım - Kalemler İlköğretim Okulu Resimleri - Kalemler İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Manavgat'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Kalemler İlköğretim Okulu Antalya Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kalemler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kalemler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kalemler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kalemler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MANAVGAT Adı: KALEMLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KALEMLER KÖYÜ Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
Cevap : Kalemler İlköğretim Okulu Manavgat Antalya |
|
|
#2 |
|
Düzeltme Talebi
|
Cevap : Kalemler İlköğretim Okulu Manavgat AntalyaMerhaba Kalemler İlkokulu tamamen 2007 yılı sonunda öğrenci yokluğundan sürekli olarak kapatılmıştır Buradaki cep telefonlarından birisi bana aittir Diğer 2 sini kapattım Başka birileri kullanıyor mutlaka Hem arayan hem aranana zahmet vermemesi açısından kaldırılmasını rica eder, gereğini bilgilerinize sunarım HASSASİYETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
|
|
|
|