|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ibaresi, işçi çalıştırıyorum, kaldırıldı, kurulan, sgk, yeni, şirketlerde |
Artık Yeni Kurulan şirketlerde SGK "işçi çalıştırıyorum" Ibaresi Kaldırıldı. |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Artık Yeni Kurulan şirketlerde SGK "işçi çalıştırıyorum" Ibaresi Kaldırıldı.Sabri Orta ARTIK YENİ KURULAN ŞİRKETLERDE SGK "İŞÇİ ÇALIŞTIRIYORUM" İBARESİ KALDIRILDI ![]() 2 yıl hiç eleman girişi olmaz ise verilen sicil numarası kendiliğinden siliniyor ![]() Nur Ervus Kuruluş ve SGK durumu !!!! Herkese merhaba; ticaret odasından kurulan yeni şirketlerde artık sgk tescili otomotik olarak yapılıyor (sgk ya gitmeye gerek yok) ve işyerine tebliğat gidiyor (adınıza ![]() ![]() nolu sicil numarası açılmıştır) işyeri numara ve şifre ortağın veya sizin ticaret odasına bildirdiğiniz kişinin e devlet hesabına gidiyor![]() ![]() daha önce yaptırdığımız tescillerde ![]() ![]() ![]() tarihte işçi çalıştırmaya başlayacağım diye bir ibare vardı bu sistemde süre yok ne zaman isterseniz o zaman ilk eleman başlata bilirsiniz (2 yıl içinde) 2 yıl hiç eleman girişi olmaz ise sicil numarası kendiliğinden siliniyor![]() ![]() bugün öğrendiğim bir bilgiydi paylaşmak istedim ![]() iyi çalışmalar![]()
|
|