Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
firması, satış, solucan

Solucan Satış Firması

Eski 02-26-2018   #1
IntelAtom

Solucan Satış Firması

Web site adresi: Argesolcom
Web site konusu: Solucan satış firması

Argesol Türkiye’nin en iyi solucan üretim kuruluşlarından bir tanesidir Eisenia Fetida orijinal tür garantisi bulunmaktadır İstanbul üniversitesi tarafından bu tespit edilmiştir Üsteli solucan gübresi alımlarınızda 45 gün kadar yetecek olan yem de hediyedir Yetiştirme kılavuzu ile de doğru bir üretim yapabilirsiniz Tüm siparişleriniz, ücretsiz kargo seçeneği ile adresinize kadar gelmektedir

Solucan Nereden Nasıl Alınır?

Kaliforniya solucanı satın alabilmeniz adına pek çok farklı seçenekler bulunur Mevcut bu seçeneklerden bir tanesi de argesolcom web sitesinin üst kısmında yer alan mağazaya tıklayarak ulaşabilirsiniz Burada minimum 500 adetten, maksimum 200000 adet ve üzeri kadar solucan satın alabilmeniz mümkün olacaktır Küçük ya da tesis paketleri içerisinden size uygun olanını kolay bir şekilde tercih edebilirsiniz Bu solucanlara bakımınız ardından sayısında da sürekli olarak artış olacaktır Artan solucanlar daha fazla solucan gübresi üretmenize imkan sağlayacaktır

Solucanlar Nasıl Beslenir?

Satın almış olduğunuz solucanları beslemek, sanıldığının aksine bir hayli kolaydır Meyve, sebze artıkları, yumurta kabuğu, teli alınmış kahve telvesi, filtre ya da poşet çay posası ile besleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz Yumurta ile istiridye kabuğu beslemelerinde kabuğu öğütmeniz ya da toz haline getirmeniz gerekmektedir Besleme ile ilgili ayrıntıları Kaliforniya solucanı alımınızın ardından kılavuz üzerinden de inceleyebilirsiniz

Solucan Üretmek Kazançlı Bir İş Mi?

Evet solucan üretmek oldukça kazançlıdır Hem gübre üretebilir hem de solucanlarınızın sürekli artışını sağlayabilirsiniz Şöyle ki, örnek olarak 1000 adet kırmızı Kaliforniya solucanı günlük olarak ortalama 200-450 gram solucan gübresi üretmektedir Bununla birlikte 3 ay içerisinde bu solucanların sayısı 2 katına da çıkabilmektedir Dolayısıyla solucan üretmenin kazançlı bir iş olduğunu sizlere söyleyebiliriz Üretim ile ilgili detaylı bilgilendirmeler sizleri argesolcom ‘un web sitesinde bekliyor

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com