Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alım, içerik, platformu, satım, türkiyenin

Türkiye'nin İçerik Alım Satım Platformu

Eski 01-31-2018   #1
yaprak2

Türkiye'nin İçerik Alım Satım Platformu

İçerik=İceriknet Türkiye’nin İçerik Alım Satım Platformu

İçerik alanında faaliyet gösteren iceriknet, içerik ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz ya da içerik üretimi yaparak kazanç sağlayabileceğiniz online içerik platformudur Amacımız içerik alışveriş süreçlerine hızlı ve güvenli şekilde aracılık etmektir

Alıcılar Neler Yapabilir?
- İsteklerine uygun içerik siparişi verebilir
- Hazır makale satın alarak hemen kullanabilir
- Yazar profillerini inceleyerek, sipariş vereceği yazarı belirleyebilir
- Memnun kaldığı yazarı favorilerine ekleyerek sürekli o yazar ile çalışabilir

Satıcılar Neler Yapabilir?

- Satıcı başvurusu yaparak içeriknet yazarları arasına katılabilir
- Satıcı profilini oluşturarak, alıcılardan içerik siparişi alabilir
- Daha önceden yazdığı hazır makaleleri satışa çıkartabilir
- Alıcı onayından sonra ertesi gün kazancı otomatik olarak banka hesabına aktarılır

İceriknet Ekibi

İceriknet içerik ajansı arkasında uzman editörlerden oluşan çalışma arkadaşlarımız bulunmaktadır Her bir editörümüz seo uyumluluğu, özgünlük ve diğer içerik kuralları konusunda gerekli niteliklere sahiptir Makalenet ekibi, İceriknet projesine 30000 TL’lik tohum yatırım yaparak, mentorluğunu üstlenmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com