Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çatı, çelik

Çelik Çatı

Eski 01-22-2018   #1
AkinBulut

Çelik Çatı

Kuruluşundan bugüne kadar geçen uzun zaman içinde otomotiv, izolasyon, inşaat sektörünün tüm ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla, sektörün lider firmalarından bayilikleri ve alanında eğitimli kadrosu ile çalışmalarına devam etmektedir Dürüstlük ve güvenilirlik ilkeleri üzerine kurduğu iş anlayışını, faaliyetlerinin her aşamasına yansıtmayı başarmıştır

Teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak doğaya ve insana hizmet etmeyi ilke edindik Bizi biz yapan etik değerlerimizle oluşturduğumuz sağlam zemini her zaman koruyarak şirketimizi büyütmeye devam ederken; Geleceğe yön verecek sektörlerin aktif oyuncularından biri olarak Türkiye'de yeni üretim alanlarını geliştirmek Şirketimizin merkezi İstanbul'dan başlayarak Türkiye'nin dört bir yanında geleceği şekillendiren şirketlerden biri olmak

Kurulduğumuz günden itibaren; dinamik yapımızı güçlü tutarak etik değerlerimizden ve şeffaflıktan ödün vermeden faaliyette bulunduğumuz her alanda kaliteyi yükseltiyoruz Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm sosyal paydaşlarımıza artı değer katarak sosyal anlamda bulunmamız gereken katkının da bilinciyle, ülkemiz ve kurumumuz için hep ileriyi hedefliyoruz

Çelik Çatı : wwwcelikcatimodellericom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com