![]() |
Knight Online 1299 Sunucu |
![]() |
![]() |
#1 |
nomerci
|
![]() Knight Online 1299 SunucuKnight Onine, Malezya kökenli MGame ve Noah System’in geliştirdiği, yayıncılığını NTTGame’in üstlendiği karşılıklı iki ırkın savaşını konu alan MMORPG ( Massive Mutli Player Online Role Playing Game) yani devasa çok oyunculu çevrim içi rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir ![]() Knight Online 1299 Sunucu Kiralama Dünyanın farklı bölgelerinde farklı şirketler tarafından ücretsiz (Free2Play) veya ücretli (Pay2Play) olarak hizmete sunulan Knight Online’ın toplamda seksenden fazla ülkede milyonlarca oyuncusu bulunmaktadır ![]() ![]() knight online 1299 sunucu Tarafını Seç : El Morad (İnsanlar)’dan mısın yoksa Karus (Orclar)’dan mı? Hangisini seçtiğin fark etmez, sen bir savaşçısın ve savaştan kaçamazsın ![]() ![]() ![]() Bu tanımı bana sorsaydınız şöyle yapardım, Ben bir savaşçıyım ve bir savaşa giriyorum, yanımda benim gibi yüzlerce savaşçı arkadaşlarım var bunlarla tek tek veya toplu olarak konuşabiliyorum, bağırıyorum HAYDİ ARKADAŞLAR İLERİİİİ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Knight Online : Hayat Offline Knight Online oyunu hakkında oyuncularının efsane deyimi budur ![]() ![]() Ve ufak bir hatırlatma Knight Online bırakılmaz, ara verilir ![]() Knight Online Free2Play denen ücretsiz oynanan bir oyundur ![]() ![]() ![]() ![]() knight vps kiralama,knight vps kirala,knight bilişim,knight online vps kiralama,knight online vps kirala,knight sunucu firması,knight vps server,knight servers,knight server kiralama,ko vps kiralama,knight online sunucu kiralama
|