![]() |
Bu Yıl Kış Saatine Geçilecek Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bu Yıl Kış Saatine Geçilecek Mi?Bu yıl kış saatine geçilecek mi? ![]() Genelge yayınlandı Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmasının engellenmesi için bir genelge yayınladı ![]() ![]() MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın 8 Eylül tarihinde, yeni öğretim yılında okul servislerini ilgilendiren bir genelge yayınladığı ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan dolayı, "Taşımalı sistem ve özel öğrenci servisiyle taşınan öğrencilerin gün aydınlanmadan yola çıkmalarına müsaade edilmemesi" talimatı verildi ![]() ![]() ![]() ![]() KAYIT PARASI İSTEYENE İŞLEM YAPILACAK Genelgede, ayrıca velilerden kayıt ücreti adı altında ücret talep edilmemesi gerektiği hatırlatılarak, isteyen okul yöneticileri hakkında işlem yapılacağı kaydedildi ![]() İSTANBUL'DA 08 ![]() Geçen yıl sabahın erken saatlerinde öğrencilerin yollara düşmesi yoğun eleştirilere neden olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Bu yıl kış saatine geçilecek mi?
![]() |
|