![]() |
Kariyer Polikliniği |
![]() |
![]() |
#1 |
yaprak2
|
![]() Kariyer Polikliniği![]() Günümüz koşullarında ticaret rekabet koşullarından dolayı her gecen gün daha fazla zorlaşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Biz kimiz? Kariyer akademi olarak 2010 yılında başladığımız eğitim faaliyetlerimizi 2014 yılında ömür boyu eğitim olarak online ortama taşıdık ![]() ![]() Kariyer Polikliniği 4 enstitü 12 üniversite ve onlarca sivil toplum kuruluşu ile yüzlerce örgün eğitim organize etmiş ![]() ![]() ![]() Kariyer polikliniği olarak aile danışmanlığı, objektif testler, projektif testler, yaratıcı drama, oyun terapisi, akıl zeka oyunları, hızlı okuma eğitmenliği, terapi teknikleri, problem çözme teknikleri, beden dili, insan kaynakları, liderlik ve koçluk eğitimleri gibi onlarca eğitimleri hem online hem de örgün olarak devam ettirmekteyiz ![]() Nasıl olacak? Türkiye’nin en büyük online eğitim platformu olan kariyer polikliniği, tüm hizmetlerini siz girişimcilere acıyor ![]() ![]() Bu sistemde sizleri de yanımızda görmek isteriz ![]() Bayilik formunu doldurarak ya da telefonla hemen iletişime geçebilirsiniz ![]() ![]() Kariyer polikliniğinin avantajları neler olacak? • Güvenilir ve güçlü bir partneriniz olacak, • Online eğitim yapabileceğiniz bir siteniz olacak, • Sitenizde onlarca eğitiminiz olacak, • Tüm üniversite ve dernek anlaşmalarınız ve sözleşmeleriniz yapılmış olacak, • Eğitimlerinizin hepsi üniversite onaylı olacak, • Performansınızı ölçebilir ve gözlemleyebileceksiniz ![]() • Ay sonunda basarınızı görebileceksiniz ve En önemlisi sizlere karsı tamamen şeffaf ve saydam bir partneriniz olacak ![]() Kariyer polikliniği olarak gerekli alt yapı ve eğitim platformunuzu hazırladıktan sonra size özel hazırlanan sitenizi hemen kullanmaya başlıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kariyer polikliniği ile birlikte çalışan bayilerimize her ay düzenli olarak SEO, pazarlama ve Adwords gibi konularda e-ticaret eğitimleri düzenleyerek bayilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz ![]() Şirketi olmayıp da bireysel olarak sisteme katılanların yasal sorumluklarını da bizler yerine getiriyoruz ![]() ![]() Sizlere sadece sisteme üye olmak ve sitenizin tanıtımını yapmak düşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() İş birlikli öğrenme ve grupla çalışma ilkelerini benimseyen Kariyer Polikliniği, kazan kazan politikasıyla ve sizlerin sisteme katkısıyla hem daha hızlı büyüyecek hem de sizlere kazandıracak ![]() Sisteme uye olmak için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|