Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, evden, eve

Adana Evden Eve

Eski 01-05-2017   #1
kombici

Adana Evden Eve

Hızlı ve ekonomik olmasının temel sebebi personelimizi diğer nakliyat firmaları gibi iş başına ücretle değil maaşlı sigortalı çalıştırdığımız içindir Hızlı olmamızın diğer bir sebebi ise bir birinden bağımsız çalışan 5 taşıma ekibimizin bulunmasıdır Bu sayede her zaman tam zamanında iş taşıma işlemini gerçekleştirmekteyiz 25 yılımızı kutladığımız şu günlerde Adana Evden Eve Nakliyat konusunda iddialıyız Firmamızı diğer nakliye firmalarından ayıran özelliklerimiz Tamamen eğitim almış nitelikli personel, Yurt dışından getirilmiş özel kaplama ve nakliye için yapıştırma malzemeleri Elbise dolabı kasa ve benzeri eşyalarınızı taşımak için her taşıma ekibine dolapları sökebilecek ve yeniden birleştirecek montaj personeli tahsis edilmektedir Şirketimiz siz müşterilerimizin eşyalarını gerçek sigorta yaparak her hangi bir kırılma, darbe, çizilme ve benzeri durumlara karşı korumaktadır Şehir içi taşımacılıkta en iyi fiyat ve kaliteyi garanti ediyoruz nedenleri Bir çok nakliyat firması ekibine iş başına ücret ödemektedir Buda evden eve nakliyat fiyatlarına olumsuz etki etmekte olup bizim maaşlı olarak çalışan ekibimiz olduğu için daha hızlı ve daha ekonomik evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz

Ülkemizde taşımacılık anlayışının hızla geliştiği ve bu konuda engel görmeksizin daha ileriye adım atmaya çalışan firmamız Tufan Taşımacılık olarak sınır tanımamak tayız Her yeni taşımanın, sizler için yeni bir hayatın başlangıcı olduğunun bilinci ve sorumluluğu ile taşıdığınız yerdeki hayatın ilk günkü mutluluğunu hem müşterilere hem kendimize yansıtmak adına firmamız her zaman müşteri odaklı olmayı prensip haline getirmiştir Günümüzde işinin ehli olmayan ve bu konuda kötü sonuçlar vererek müşterilerini küstürmüş ve güvenlerini sarsmış birçok firma olabilir Biz aldığımız geniş önlemlerimizle tüm bu sorunları ortadan kaldırmış bulunmaktayız Sizler için en uygun yönleriyle her konuda geniş çözümler üreterek daima güveninizi kazanma yolunda ilerlemekteyiz Bu konuda tüm elemanlarımızla geniş önlemler almaktayız

site: http://wwwevdeneveadananakliyatnet/

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com