|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alınması, bitirenlerin, eğitim, halinde, işbaşı, işe, primi, programını, sigorta, süresi, teşvikinin, uygulanan, uzatıldı, yıl |
![]() |
İşbaşı Eğitim Programını Bitirenlerin İşe Alınması Halinde Uygulanan Sigorta Primi Teşvikinin Süresi Bir Yıl Uzatıldı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İşbaşı Eğitim Programını Bitirenlerin İşe Alınması Halinde Uygulanan Sigorta Primi Teşvikinin Süresi Bir Yıl Uzatıldıİşbaşı Eğitim Programını Bitirenlerin İşe Alınması Halinde Uygulanan Sigorta Primi Teşvikinin Süresi Bir Yıl Uzatıldı İşbaşı Eğitim Programını Bitirenlerin İşe Alınması Halinde Uygulanan Sigorta Primi Teşvikinin Süresi Bir Yıl Uzatıldı 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu’nun Geçici 15inci Maddesinde, söz konusu teşvikten, 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu çerçevede, 24 Aralık 2016 tarihli, 29928 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olan 2016/9643 sayılı Kararla Bakanlar Kurulunca söz konusu teşvikten yararlandırılacaklarla ilgili süre 31 ![]() ![]() ![]() Bu karar uyarınca 31 ![]() ![]() ![]() BİLGÜTAY YAŞAR CELAL ÖZCAN vergiportali ![]()
![]() |
|