![]() |
1 Milyon Kişiyi İlgilendiren Kritik Adım |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 1 Milyon Kişiyi İlgilendiren Kritik Adım1 Milyon Kişiyi İlgilendiren Kritik Adım Genç işsizliği azaltmak isteyen hükümet, iş dünyası ile birlikte yeni bir çalışma başlattı ![]() Son dönemde artışa geçen genç işsizlik oranlarını aşağı çekmek için hükümetin yeni bir plan üzerinde çalıştığı öğrenildi ![]() ![]() ![]() Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları tarafından hazırlanan tasarı için perakende ve tekstil sektörünün temsilcilerinin görüşleri de alındı ![]() ![]() MEVCUT İŞÇİYİ KORUYACAK Öte yandan tasarının mevcut istihdam düzenini bozmaması için bazı eklemelerle hayata geçirilmesi öneriliyor ![]() ![]() ![]() İŞ DÜNYASI İLE BULUŞULDU Konuyla ilgili olarak tarafların da sık sık buluştuğu ifade edildi ![]() ![]() Sektör temsilcileri, bakanlığın konuyla ilgili olarak kendilerinde de fikir aldığını belirterek şu açıklamayı yaptı: "İşveren primi konusundaki düşüncelerimizi ilettik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SABAH 28 ![]() ![]()
![]() |
|