Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okullari, ugur

Ugur Okullari

Eski 11-15-2016   #1
seohaber

Ugur Okullari

1968 yılında İstanbul Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri, Uğur Okulları olarak Türkiye’nin her noktasında, Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaktadır 2016 - 2017 eğitim öğretim yılına yeni açılan 12 yeni kampüsüyle 36000 öğrenciye eğitim verecek olan Uğur Okulları, kaliteyi ön planda tutarak ve her yıl biraz daha güçlenerek Uğur Okulları markasını çok farklı bir noktaya taşımayı hedefliyor

Öğrencilerinin, dünyanın en iyi üniversitelerini kazanmalarını hedefleyen Uğur Okulları, 2017 yılı içerisinde yeni kampüslerle büyümeye devam edecek

“Anaokulu Eğitiminde Reggio Emilia Felsefesi”

Uğur Okullar anaokulu eğitimini Reggio Emiliafelsefesi üzerine inşa ediyor Anaokulu eğitim programı, çocukların doğuştan getirdikleri araştırma ve merak gücünü birleştirerek, ilgileri doğrultusunda büyüyüp yön bulan araştırma ve projeler etrafında kuruludur

Temel amaç çocukların içerisindeki potansiyeli açığa çıkarmak, kendi motivasyonunu sürekli besleyip, yaşam boyu öğrenen bireyler yetiştirmektir

Kaynak: uğur okulları, uğur okulları fiyat, uğur hazırlık lisesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com